Szigethalmon vagy környékén lakók melyik kórházban fogtok szülni?
Figyelt kérdés
Most fogunk Szigethalomra költözni, reméljük nemsokára babánk lesz. Nem tudom, hogy melyik kórházhoz tartoznak a Szigethalmon élők. A miniklinika és a két nőgyógyász szimpatikusnak tűnik. Terhesgondozásra járnék oda szívesen.2010. júl. 28. 06:34
1/8 anonim válasza:
Én Halásztelken lakom és a Szent Imrében szültem 2x is az ügyeleten. Simán beengedtek és panaszom nem volt az ellátásra.
2/8 anonim válasza:
Szigetszentmiklóson laktunk. Én a dél pesti(Jahn Ferenc)korházba jártam,ott is szültem. De azthiszem a Baros utcai nőgyógyászati klinikához tartozik az a rész.(vagy Mária utca? nem tudom melyik a nőgyógyászati rész)
3/8 anonim válasza:
Péterfybe, mert oda tartozik a fogadott dokim. -amúgy a jahnba kellett volna mennem.de kizárt!!!
4/8 anonim válasza:
Szia! Elvileg az I. sz. Nőgy. Klinikára tartozol, de akárhol szülhetsz. Én miklósi vagyok és a Dél-Pestiben szültem.
5/8 anonim válasza:
Én áprilisban a II. Női Klinikán szültem.Szigethalmon lakom.
6/8 anonim válasza:
Szintén szigethalmi vagyok, a Sote I-hez tartozunk, az első gyermekem ott született, a második a Sote II-n fog.
Itt rengeteg kismama van ismerek olyat aki az Isvánban szült, olyat, aki a Jánosban. Mindegy hova mész.
A miniklinika horror összegeket kér és szerintem jobb dokit is fogsz találni. Na a miklósi rendelőintézetről ne is beszéljünk felejtős!
Szívesen segítek, ha van kérdésed, írj privit!
7/8 nini24 válasza:
Én csepeli vagyok, a fogadott dokim a Bajcsyban dolgozik, így ott szülök :)
32 heteske
8/8 anonim válasza:
Én csepeli vagyok, a Jánosban fogok szülni. Nincs közel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!