Első babámat várom. Milyen érzés lesz, ga elindul a szülés?
Figyelt kérdés
Védőnő a járvány miatt most nincs, és nem tudom, mire számítsak.
Milyen érzés a fájás? Mint a mensinél, vagy hol kell majd éreznem vmit?
2020. ápr. 16. 15:34
1/6 anonim válasza:
Fájdalmas. Mensi szeru gorcs, de sokkal erosebben es a derekad szet akar szakadni.
2/6 anonim válasza:
Nekem először a magzatvíz én folyt el, sokáig nem voltak fájások, majd egyre erősödő én, derekam, combon, a vége pedig már olyan, mintha belülről szaggatnának, de ezek hamar megszépültek. Nem kibírhatatlan, nekem anno a szorulásos görcseim és az epegörcs is hasonlóan fájdalmas volt.
3/6 anonim válasza:
Sokféle lehet (nekem kicsit se volt mensi görcs szerű) de egy biztos, erős fájdalom lesz, ami nem múlni, hanem rendszereződni fog.
4/6 khniki válasza:
Abszolút mensi görcs, ez nem vészes. A derékba sugárzó fajdalom a legrosszabb, de az sem kibírhatatlan és nem is tart örökké. :) A kitolás nekem már nem fájt.
5/6 anonim válasza:
Ajanlom Noll Andrea Vajudastamogatas mindenkinek c. konyvet, abban reszletesen le van irva, hogy a szules melyik szakasza milyen erzes.
6/6 anonim válasza:
Nekem nem hasonlított a mensihez. Olyan egész fura tompa fájdalom volt. De emellett nagyon erős. En se tudtam elképzelni, de észre fogod venni. Az tuti. Hullamokban jön. Először ritkábban aztan gyakrabban. Megfeszül ilyenkor a hasad, kőkemény lesz és fájdalmat érzel. Az enyém tompa volt és csavaró, de intenziv. Akkor kezdődnek az igazi fajasok, mikor már nem tudsz rendesen lélegezni és segítenek a legzogyakorlatok. Orron be, szájon ki. Aztan ugye normál esetben egyre durvul és sűrűsödik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!