Magas vérnyomással meddig húzhatom ki?
pénteken kerültem először kórházba,éppen nyaraltunk, 200-as vérnyomással. azóta kiengedtek annyira hogy átjöttem ide a lakhelyem szerinti kórházba tegnap. azóta 4x2 dopegyt-el 140-150 között mozgok. most van rajtam a horter, holnap délelőttig. a dokim ugye csak akkor tud bármint is mondani. 31 hetes vagyok, hétvégén már majdnem császároztak, a tüdőérlelőt is megkaptam a babára.
ugye azért még vagy 4-5 hetet kihúzhatok igy? és ha szülni kell akkor császár lesz vagy inditják? asztmás is vagyok, illetve 30felett.
szerintetek?
köszönöm a válaszodat. ugye minden rendben ment nálatok? egészségesek vagytok mindketten, nem volt komplikáció?
engem az aggaszt hogy még csak 31 hetes múltam, igaz azt mondták szép fejlett a baba, 1700g-ra tippelték.rossz ez a bizonytalanság, a dokim meg talán holnap tud valamit mondani az eredmények után.
Én a 34. hétig húztam, és tökéletesen egészséges, két éves hercegem lett!
Hugom meg az elején kezdte, és 40+2 nap-ra szült. Császárosok voltunk. De akár még hetekig is kihúzhatod, pihenj rengeteget! Most már jó helyen vagy, ha most szülnél akkor is rendben kell legyen minden!
köszönöm a válaszokat. én is nagyon vizesedek, úgyhogy beparáztam. :( remélem tényleg nem lesz semmi gond velünk.
nagyon jó babázást nektek!
köszönöm a válaszokat. mára úgy néz ki beállt a vérnyomásom 130-140-re, 4x2 dopegyttel és 1 isoptinnel. figyelik mert a baba lehet kezd bekábulni ettől. illetve nézik a fehérjét az ödémásodás miatt. nekem császár lesz éppen ezért mert terhelésre felugrik a vérnyomásom, mivel asztmás vagyok és befulladok.
köszönöm a biztatásokat, remélem a babával minden okés lesz nem lesz fehérje sem és még húzzuk 4 hétig. :-) .....legalább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!