Szülés után mennyi szülés utáni betétet használtatok el egy nap?
Figyelt kérdés
Csak nem tudom mégis milyen mennyiséget pakoljak magamnak2020. ápr. 11. 22:15
11/13 anonim válasza:
Nekem rengeteg fogyott.
Minden pisilésnél cseréltem,napi 8 biztosan elment.
A kórházban nagyon erős volt a vérzésem végig mind a 2 szülésem után!
(Ez most nagyon off lesz,de én ezt nagyon nem értem!Oké,hogy nem erős a vérzés,de napi 2?Nem vagyok egy ultrafinnyás ember,de én normál menzesznél is minden pisilésnél cserélem a tampont vagy betétet!)
12/13 anonim válasza:
Kb egy fél csomag (6-7db) tena pants ment el a kórházi napokon, az is inkább a vizeletvisszatartási gondok miatt volt szükséges. Haza már sima eü betéttel mentem. Másfél hét után meg elég volt a tisztasági.
13/13 anonim válasza:
Én feltankoltam szülés utáni betétből, de császáros voltam és simán elég volt az éjszakai Always. Kb. napi 4 kellett + éjszakára 1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!