Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek szülés után hólyagsérve...

Akinek szülés után hólyagsérve és/vagy végbélsérve lett, mennyi idő után érezte a javulást?

Figyelt kérdés

Kriston intim tornát csinálo pár napja. Mennyi idő után látom/érzem majd a javulást?

Más cuccok erre méregdrágán, hasznosak?

2020. márc. 22. 08:49
 1/5 A kérdező kommentje:

Mint pl ez

[link]

Hatásos lehet a torna mellé? Vagy csak kidobott pénz?

2020. márc. 22. 08:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem a méhem süllyedt meg,azt 4 hét intim tornával teljesen a helyére vissza tudtam tornázni.

Enyhe hólyagsérvem lett,ami tünetet nem okoz. Az elején éreztem. Most már legtöbbször nem.Persze guggolásnàl látszik. De az is javult,remélem az is teljesen helyre jön. 2,5 hónapja szültem. Nálad mi a helyzet?

2020. márc. 24. 07:12
 3/5 A kérdező kommentje:

2 hónapja szültem, pár napja csinálom ég csak. De csak a DVDs változatát, sajnos nincs leehtosemmgem és időm elmenni egy 12 órás tanfolyamra.

Ez is elég vajon?

2020. márc. 24. 07:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Mennyire súlyos a probléma? Tüneteid? Guggolva mennyire látható?
2020. márc. 24. 08:41
 5/5 A kérdező kommentje:

Az orvos azt mondta még csak kezdődő, de nekem rendszeresen fáj ha leulok a wcre ( csak ha leulok, meg nem csináltam semmit)

A hüvelyem állva is látszik hogy kissé kidudorodik és levegős. Beledombododik a hüvelybe a hólyag és amiatt úgy néz ki mit ha össze lenne preselodve, rendesen látni a bordazott részeket.

2020. márc. 24. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!