Arany ér szülés után? Fontos!
Figyelt kérdés
Sziasztok!
2 napja szültem, és másnap észre vettem hogy sajnos valamennyire ki jött az aranyerem. Nem volt nagy, és a szokásos recept szerint tisztítottam illetve kentem rá krémet, most még is nagyobb lett és fáj is. Szóltam a dokinak, de vizsgálat helyett csak a kezembe nyomott egy kúpot azzal hogy ez majd megoldja. Akinek volt ilyen problémája mit csinált vele? Kérlek segítsetek mert kicsit kétségbe estem. Köszi!
2020. márc. 11. 20:28
1/5 anonim válasza:
Kúp,krém és rendszeres széklet. Nekem brutálisan kijött, hetekig kezeltem. Nyugi elmúlik,nem hangzik vészesnek.
2/5 anonim válasza:
Ugyanugy kenegettem mintha nem szultem volna, kremmel leginkabb. Idovel visszahuzodik, ne aggodj!
3/5 anonim válasza:
Ahogy az első mondja. Kúp , krém és nagyon figyelj hogy ne legyen szorulásod, ne erőlködj.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2020. márc. 11. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!