Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mindenhol azt olvastam, hogy...

Mindenhol azt olvastam, hogy a szeretkezés gumi nélkül beindíthatja a szülést, nekem miért nem válik be?

Figyelt kérdés
39 hetes vagyok, tegnap szeretketünk először úgy, hogy bennem maradt a párom. Nemsokra rá, elkezdtem görcsölni, keményedni, már kezdtem örülni, de kb 3 órán át tartott, majd elmúlt. Ez azt jelenti, hogy még nagyon nem akar kibújni a babám? Jövő héten megyek POSE-ra, akkor valószínű az sem fogja megindítani?
2008. nov. 21. 05:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez azért nem ennyire egyértelmű. Te is írtad, beindíthatja, tehát feltételes módról van szó. Vagy beindítja vagy nem. Én is 39 hetes vagyok, két hete már próbálkozunk mindennel, mi naponta kétszer is együtt vagyunk, felnyaltam az egész lakást, tehát a fizikai kifárasztás is megtörtént, sétálunk minden este egy-két órát, lépcsőznöm is kell, mert emeleten lakunk, mégsem történt semmi.

Pedig elvileg ez mind beindíthatja.

Mi is maximum addig jutottunk el, hogy a szeretkezés és az orgazmus hatására kicsit intenzívebb jóslóim lettek, de semmi több, ezek elmúltak. És nem egy alkalommal próbálkoztunk, hanem tényleg minden nap, naponta akár többször is. Szóval ennyit erről.

Hidd el, ha a baba akar, akkor kibújik. Ne adjátok fel, szeretkezzetek, annál is inkább, merthogy utána megvonás lesz hetekig, ki kell használni ezt az időszakot.

De azért mérget ne vegyél semmire, a próbálkozáson és a reménykedésen kívül mást nem tehetünk, csak várhatunk.

Egyébként én a múlt héten voltam már nagyon-nagyon türelmetlen, a héten már azzal nyugtatom magam, hogy a baba így is úgy is kijön, bent nem marad és utána lesz alkalmam bőven babázni, nem türelmetlenkedem.

Kitartás!

2008. nov. 21. 09:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem ez csak amolyan babona, hogy beindíthatja. Az első babámnál mi is kipróbáltuk a férjemmel a betöltött 40. hét után, de az eredmény ugyanaz volt mint neked: 3 óra intenzív görcsölés, aztán elmúlt. De ugyanez igaz a lépcsőzésre és az egyéb mozgásfajtákra is: nálam többet senki nem mozgott, az egész terhesség alatt gyakorlatilag széltébe-hosszába bejártam az országot, ráadásul a doki már a 36. héttől mondta, hogy készüljek, hogy a 38. hét körül itt már baba lesz, mert minden jel erre utalt. Ahhoz képest, a 41. héten meg kellett indítani a szülést, mert ugye a túlhordás nem éppen veszélytelen. te viszont még jó időben vagy és kívánom, hogy normál időn belül, könnyen megszülessen a babád! :) 37 hetes
2008. nov. 21. 13:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia. Én úgy tudom, hogy csak akkor indít(hat)ja be, ha már valamennyire nyitott a méhszáj. Teljesen zártnál nincs ilyen hatása.
2008. nov. 21. 14:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igen nyitott a méhszáj, hát akkor nincs más hátra, mint várni. Minden jót Nektek!
2008. nov. 21. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!