Lehetséges hogy menstruáció?
Figyelt kérdés
4hete szültem, SZERINTEM..2-2,5hétig tartott a gyermekágyi vérzés, 2napja elkezdtem újra vérezni tegnap mégcsak kevés volt de reggelre olyan mint ha ez már a menstruáció lenne.
Esetleg lehetséges hogy ez még mindig a gyermekágyi?
2hét múlva megyek orvoshoz.
2020. márc. 2. 09:41
1/4 anonim válasza:
Szerintem a gyermekágyi, nekem sem folyamatos volt
2/4 anonim válasza:
Úgy olvastam, hogy teljesen normális, ha egy időre abbamarad a gyermekágyi vérzés majd újra elkezdődik. Nekem 10 hét után kezdődött újra, legalábbis azt gondoltam, pár napra rá voltam nőgyógyásznál, ő azt mondta ez már menstruáció volt. Azóta viszont eltelt két hónap és semmi, de ez is teljesen normális, van, akinek egy ilyen után fél évig sem jön meg.
3/4 anonim válasza:
Én is így voltam, csak a 6. héten. Először én is azt hittem, hogy ez még mindig a gyermekágyi vérzés, pedig abbamaradt. Aztán kiderült, hogy a menstruáció. A gyermekágyi vérzés már nagyon kevés volt, míg ez erős, olyan mint a menzesz, és kb addig is tartott. Kb rá egy hónapra ismét jött, akkor már 100% biztos voltam benne, hogy az már a menstruáció volt. Szerintem neked is megjött, ha kb addig tart, míg a menzesz szokott, akkor valóban az.
4/4 anonim válasza:
Lehet, hogy menszi. Nekem is szülés után 4 héttel jött meg. 6hetes kontrollon már látták,hogy, peteérésem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!