Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehetséges hogy menstruáció?

Lehetséges hogy menstruáció?

Figyelt kérdés

4hete szültem, SZERINTEM..2-2,5hétig tartott a gyermekágyi vérzés, 2napja elkezdtem újra vérezni tegnap mégcsak kevés volt de reggelre olyan mint ha ez már a menstruáció lenne.

Esetleg lehetséges hogy ez még mindig a gyermekágyi?

2hét múlva megyek orvoshoz.

2020. márc. 2. 09:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a gyermekágyi, nekem sem folyamatos volt
2020. márc. 2. 09:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Úgy olvastam, hogy teljesen normális, ha egy időre abbamarad a gyermekágyi vérzés majd újra elkezdődik. Nekem 10 hét után kezdődött újra, legalábbis azt gondoltam, pár napra rá voltam nőgyógyásznál, ő azt mondta ez már menstruáció volt. Azóta viszont eltelt két hónap és semmi, de ez is teljesen normális, van, akinek egy ilyen után fél évig sem jön meg.
2020. márc. 2. 10:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is így voltam, csak a 6. héten. Először én is azt hittem, hogy ez még mindig a gyermekágyi vérzés, pedig abbamaradt. Aztán kiderült, hogy a menstruáció. A gyermekágyi vérzés már nagyon kevés volt, míg ez erős, olyan mint a menzesz, és kb addig is tartott. Kb rá egy hónapra ismét jött, akkor már 100% biztos voltam benne, hogy az már a menstruáció volt. Szerintem neked is megjött, ha kb addig tart, míg a menzesz szokott, akkor valóban az.
2020. márc. 2. 10:29
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy menszi. Nekem is szülés után 4 héttel jött meg. 6hetes kontrollon már látták,hogy, peteérésem van.
2020. márc. 2. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!