Mindjárt 2hete hogy szültem fáj ha pisilek. Be nyilal a hüvelyem. Lehet mehsülyedésem van? Mert érzem lent a dodort
Figyelt kérdés
2020. febr. 19. 20:33
1/7 A kérdező kommentje:
Elírtam duddort érzem hüvelyembe
2020. febr. 19. 20:34
2/7 anonim válasza:
Hol érzel dudort? Kemény vagy puha?
Nyugi 2 hétre nekem is lent volt a méhszájam a bemenetnél, de a 6 hetes kontrollra szépen "visszamászott" a helyére. Beszélj a dokiddal de lehet ez normális. Regeneralodni kell.
3/7 A kérdező kommentje:
Kemény
2020. febr. 19. 21:28
4/7 A kérdező kommentje:
Hüvely bemenetnél érzem
2020. febr. 19. 21:29
5/7 anonim válasza:
Nézd meg tükörrel. Ha a méhszájad, azt látni fogod.
Kriston intim tornát csináld de már azonnal kezdj neki. Netről a könyv letölthető.
6/7 anonim válasza:
Nekem a dudor hólyagsérv volt, ami elég gyakori szülés után, sokszor visszahúzódik idővel. Feküdj sokat, ne emelgess, ne hordozd még a babát, ha egyébként szeretnéd. A kriston torna jó, de ilyen esetben, mikor már van probléma, érdemes trénerrel csinálni, mert ha nem jól végzed a gyakorlatokat, még árthatsz is vele. Én végig csináltam, de nem hozta meg a teljes javulást, mert méhsüllyedésem is volt, végül nekem a lady power terápia segített és emellett a hasizom regeneráló torna gyógytornásznál.
7/7 anonim válasza:
Kedves utolsó! És teljesen helyrejöttél?
Vagy mennyire volt hatásos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!