Kedves Anyukák! Kinek milyen előjelei/tünetei voltak arra hogy lassacskán beindul a szülése?
Azt hiszem 2 hete távozott darabokban a nyákdugó, azóta sokkal bővebb hüvelyi folyásom van, napi többször van jósló fájásom, sokszor fáj a derekam és 2 napja gyötör a székelési inger de sokszor nem is sikerül wcznem pedig nincs székrekedésem.
Abban reménykedem hogy ezek a tünetek nagyjából jelzik a baba érkezését de természetesen tudom hogy ez nem mérvadó.
Szívesen olvasnék történetekeg hogy ki és mit tapasztalt szülés előtti pár napban.
ugyanezeket érzem, minden reggel csalódottan kelek. mára vagyok kiírva. nekem is kb 2-3 hete tartanak... :/
én már nem hiszek semminek :)
amúgy nem türelmetlen vagyok, csak el akartam kerülni a kórházi befektetést baba nélkül... nálunk protokoll, de megpróbálok beszélni velük hogy inkább minden nap bejárok
valszeg átnéztél felette, MÁRA vagyok kiírva :D nekem is lent van a feje, három hete szúrkál, néha kiegyenesedni sem tudok miatta. Szóóóval, én is reménykedtem, hogy ezek mind jelek, de minden reggel úgy kelek, hogy semmi bajom nincsen... ma megyek NST-re 10-re, meglátjuk mit mondanak, bár eddig minden héten azt mondták, hogy maga már jövő héten nem jön... hát ennyire sikerült :)
1. voltam
1-es vagyok ismét, NST semmit nem mutatott :( baba szívhangja rendben, de semmi fájás... azt mondta a nővérke hogy hétfőn be kell feküdnöm, ha nem indul meg :(
amúgy kislány :) és neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!