Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 14.22-kor elkezdtem görcsölget...

14.22-kor elkezdtem görcsölgetni, azóta 10 percenként jön egy görcs. Meddig mérjem az időt?

Figyelt kérdés

A párom dolgozik feleslegesen nem akarom felhívni, mert mi van ha csak joslók. Meddig nézzem az időt? kb egy óra elég?

40+6 hkm

2010. júl. 22. 15:03
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy nem vagy "rendben" teljesen, de gratulálok a picurhoz, és jó egészséget kívánok, és könnyű felépülést. Majd ha renden leszel, akkor emeld ki a kérdést, és mindent írj le, nagyon kíváncsi vagyok rosszra-jóra.
2010. júl. 27. 21:10
 32/39 anonim ***** válasza:

Jobbulást kivánok én is neked,és szivböl gratulálok a pici lányotokhoz!Remélem minnél hamarabb felépülsz majd teljesen!

Várom majd,h mit irsz!

2010. júl. 27. 23:05
 33/39 anonim ***** válasza:
gratulálok a kicsihez,neked pedig jobbulást!
2010. júl. 28. 07:35
 34/39 anonim ***** válasza:
Szívből gratulálok a kislányotokhoz! :) Sajnálom, hogy veled nem jól alakultak a dolgok, ha lesz egy kis időd, és energiád, majd írj nekünk! :) Addig is pihengessél, és gyönyörködj a drágaságban! :)
2010. júl. 28. 08:10
 35/39 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Végre eljutottam idáig, hogy írjak pár sort nektek az élményeimről. Sajnos életem legrosszabb döntése volt, hogy kértem EDA-t, mert így a szülés nem maradt szép emlék. Sajnos elsőre nem sikerült bekötniük, és eltaláltak valami ideget, és áramütésszerű valamit éreztem a két lábamba. Akkor hívtak egy másik orvost aki megcsinálta normálisan, az nem is fájt. Ezt mind el is felejtettem volna, de szülés közben teljesen lezsibbadt a jobb felem, nem tudtam a jobb lábamat megemelni sem. Azt hittem lebénultam, bejöttek az orvosok és ott álltak felettem 3an is rémült arccal, na akkor még jobban megijedtem. Aztán elfordítottak a bal oldalamra és egy fél óra múlva elmúlt. Akkor kicsit megkönnyebbültem. Nekem amúgy a szülés nem fájt, sokkal inkább a méhlepény megszülése. Szóval éjjel meglett a babám, és reggel arra keltem, hogy iszonyú fejfájás, a nyakam be volt állva, a csigolyáim is és ahogy beszéltek az emberek mindenkinek robot hangja volt. Nem tudtam felkelni, mert görcsbe volt mindenem és iszonyú fejfájás. Ez tartott 6 napig. 7.naapon keltem úgy fel, hogy most már csak ilyen migrénes fejfájás volt, ami akkorra meegváltáss volt nekem. Azóta kicsit utánanéztem, és olvastam,hogy több kismamának is volt ilyen tünete az EDA-tól.

Mindegy most már túltettem magam rajta,de többet nem kérnék az biztos. amúgy jól vagyunk a babámmal, csak kicsit hasfájós, és úgy veszem észre egyre kevesebb a tejem, elkezdtem a laktoherb teát inni, remélem segíti a tejtermelést. Ha van valami tejserkentő tippetek nagyon szívesen fogadnám:)

2010. aug. 2. 10:23
 36/39 anonim ***** válasza:

Gratulálok az egészséges szép nagy babádhoz, és sajnálom, hogy komplikációk akadtak az EDÁ-val. Én is olvastam ilyeneket, és nem is kérhettem volna, mert alvadászavaros a vérem, és lebénulhattam volna. Az uccsó 2 óra vajúdás tény, hogy határeset, annyira kibírhatatlannak éreztem, de annak is vége van a szüléssel. Rémisztő belegondolni is az ilyenbe, hisz elég nehéz lehetett ellátni a babád körüli teendőket egy jóóó adag fejfájással!!

Én a megfelelő tejmennyiséget More Milk kapszulával értem el igény szerinti szoptatás és fejés mellett. Gyógyszertárban rendeltem meg, másnapra hozták és 7000 Ft körüli volt. 2 hétre elég a mennyiség. Több dobozt nem is kellett vennem, mert belőtte a mennyiséget!

Remélem neked is segít! :)

Boldogságos babázást! :)

2010. aug. 2. 10:39
 37/39 anonim ***** válasza:

KARAMALZ alkoholmentes malátaital!!

[link]

hidd el ez a legjobb!!!én mindkét gyermekemet sokáig szoptattam!

napi 1-et ittam este és dőlt a tejem. van ilyen és üveges változata, van citromos és sima ízű de a citromos jobb. Kapható: Tesco, Interspar, DM, Metro. a Metro-ban a legolcsóbb, 180 ft. körül mozog, a Dm-ben a legdrágább.

Nekem a Kórház dolgozói ajánlották + az orvosom, BEVÁLLT!!! Próbáld ki, csak jót akarok és fogadd meg.

2010. aug. 2. 10:50
 38/39 anonim ***** válasza:
Szia.Gratulálok a babádhoz.Csinálj rántott levest,nekem bevált és a legolcsóbb.Vagy vegyél a gyógyszertárban urtica urens a neve azt hiszem.homeopátiás 800 ft,3/5 golyó naponta 5 napig aztán egy hétig szünet.Az első babámnál a homeósat ettem,a másodiknál már elég volt a rántott leves.Sok boldogságot!
2010. aug. 2. 21:53
 39/39 anonim ***** válasza:
Ügyesek voltatok:) Én ugy mentem be a kórházba hogy mindegy mivel csillapitják a fájásokat,csak EDÁval ne.Egyszer kaptam olyat még tizenévesen mütét miatt,soha többet!! Végülis homeós bogyókat kaptam.
2010. aug. 3. 10:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!