Gátsebem gennyes véres picit?
Figyelt kérdés
Már vérzésem nincs 2 hete szültem es mikor töröltem magam láttam hogy a wc papír gennyes véres viszont tegnap sikerült kakálni 6 nap után és hát így fájt nyilván nem tudom hogy az meg sértette és azért van ez vagy más miatt mit tennétek a helyemben?2020. jan. 22. 08:34
1/6 anonim válasza:
Én elmennék a dokihoz, genny nem jelent jót..
2/6 anonim válasza:
Lehet, hogy szétnyílt a seb - velem már a kórházban ez történt. Orvossal nézesd meg. Én aloe spray-t használtam rá, nagyon bevált.
3/6 A kérdező kommentje:
Fájni nem fáj egyébként. Orvoshoz maximum holnap tudok menni addig lehet bajom?
2020. jan. 22. 10:01
4/6 anonim válasza:
Szerintem addig se ártana valamivel fertotleniteni. Mit mondtak a kórházban mivel lehet?
5/6 A kérdező kommentje:
Semmit nem mondtak mikor vart a doki úgy tett hogy fel szívódo és nem kell vissza menni vele de nem mondták mit használhatok. Viszont azóta csak épp hogy van valmi lehet csak fel sértettem valahogyan
2020. jan. 22. 13:05
6/6 anonim válasza:
2-es vagyok. Nekem begyulladt és gennyes is volt, de rohadtul fájt, ülni se tudtam egy ideig. Lehet, hogy neked nincs is begyulladva, esetleg tükörrel nézd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!