Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Beöntész mindig adnak szüléskor?

Beöntész mindig adnak szüléskor?

Figyelt kérdés

Azt olvastam hogy valakinél megkerdezték kér e, nem erőltetik.

Én eddig azt hittem mindig adnak, ha van rá lehetőség, és idő.

Miért jó ha adnak? Vagy miért jó ha nem kérek beöntést?

2020. jan. 13. 20:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nekem nem adtak, pedig kértem. Azt mondták, már nem szokás (Pécs). Császár lett, ilyen szempontból arra sem készítettek fel különösebben, csak katétert kaptam.
2020. jan. 13. 22:21
 12/18 anonim ***** válasza:
Nekem programcsászár volt és adtak volna reggel a császár előtt, de elfolyt a magzatviz éjjel, így rögtön megcsinálták a műtétet és így megúsztam a dolgot, örültem neki, semmi értelme császár esetén.
2020. jan. 13. 22:48
 13/18 anonim ***** válasza:
71%
Az legyen a szülő nő legkisebb baja, hogy épp szembe💩ik-e az őt segítőkkel. Hidd el, hogy láttak már cifrabb dolgokat is. Én 4 napja szültem a kisebbik lányom. Mivel beestem a szülészetre, csaknlemosni is hideg vízzel volt idejük. Kétszer priccoltak szembe, valószínűleg került oda más is. Az elsővel lett volna rá idő, de meg sem kérdezték. Nem adtak. Akkor is volt mit termeljek valószínűleg 🙈. 💩Ügy, de ez van
2020. jan. 14. 00:28
 14/18 anonim ***** válasza:
Ahol én szültem, ott előírás, kicsit tartottam tőle, de tök jó volt, hogy adtak.
2020. jan. 14. 07:16
 15/18 anonim ***** válasza:
Én császár után kaptam, mert nem akart megindulni a bél működés. Akkor paráztam tőlem, de végülis nem volt olyan vészes.
2020. jan. 14. 08:05
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdezték tőlem

Én vissza,hogy ajánlja-e, és miért?

Ajánlotta / az ország egyik legismertebb szülésznője/

Mert:

-a kitolásnál sok esetben gátat képez a baleset lehetőségének tudata a nőkben

- nagyon sűrű, rövid, fájdalmas fájásaim voltak / 2percesek/

Azt mondta rendszerezi ilyen esetben.

Igaza volt, kértem, sokkal mélyebb, kicsit hosszabb ciklikussággal jöttek utána..

2020. jan. 14. 11:32
 17/18 anonim ***** válasza:
Én nem kaptam (Szent István), és örültem neki.
2020. jan. 14. 17:50
 18/18 anonim ***** válasza:
Én kaptam. Nem kérdezték csak adtak. Egyáltalán nem vészes és nyugodtabb is voltam de szerintem még így is voltegy kis baleset mert férjem is ott volt és a végén rosszul lett a szagoktol 😀 én nem éreztem semmit és akkor ott már nem is érdekelt. Ez csak ilyenkor foglalkoztatja a nőket.
2020. jan. 15. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!