Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt olyan aki Szegeden...

Van itt olyan aki Szegeden szült? Milyen a tapasztalatotok?

Figyelt kérdés
2019. dec. 23. 13:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
53%
Doki függő. Ki az orvosod?
2019. dec. 23. 14:07
 2/11 A kérdező kommentje:
Nincs még orvosom és nem tudom, hogy kit válasszak. Aki későn is elvállal mivel én kb a szülés előtt 2 hónappal fogok visszaköltözni Szegedre.
2019. dec. 23. 14:11
 3/11 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy a 20-25. hét után már nem nagyon vállalnak el.
2019. dec. 23. 14:16
 4/11 A kérdező kommentje:

Sajnos nem tudok hamarabb visszaköltözni. :(

És ha bejelentkezek most előre? Az a helyzet hogy nem is igazán vágom hogyan működik ez, főleg így az én esetemben. Első terhességem.

2019. dec. 23. 14:19
 5/11 anonim ***** válasza:
Itt Szegeden havonta 1szer van vizsgálat. Van 12hetes 20hetes genetikai is gondolom ez mindenhol van. Nem tudom hogy hogy tudod megoldani, de itt van fővédőnő is ahova járnod kell hogy meglegyen a 4pecsét az anyaságira plusz ő ír ki vérvételre ő adja az adókedvezményes papírt, van háziorvosi változat is abban nem igazán tudok segíteni. Ha jó dokit akarsz én Altorjay Ábelt tudom ajánlani ő állapitotta meg hogy PCOs vagyok, mert 1 éve probálkoztunk a manóval. Aztán kivizsgált írt fel gyogyszert és teherbe is estem végig kísérte a terhességem és bármikor hívhattam a problémám volt, szívből ajánlom!
2019. dec. 23. 17:06
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én Szegeden kezdtem a terhességem, és elköltöztünk most a végére. Őszintén senkinél nem láttam semmi előnyét a fogadott orvosnak. Sőt.

Őszintén rá sem nézett más orvos, aztán ott szenvedett az anyuka. :( több hetet a klinikán feküdtem. Szóval ha ott szültem volna, én nem választok orvost. Egyetlen eggyel találkoztam, akire azt mondom, hogy nem akartam volna nála szülni, de ő már szülőszobán nem dolgozik.

2019. dec. 23. 17:27
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Tehát akkor fogadott orvost elhagyhatom simán? Mert igen, a fogadott doki sem garancia, de volt aki azt mondta másképp bánnak az emberrel ha van fogadott dokija. A szülésznőkre meg jókat mondanak Szegeden anélkül is, hogy fogadva lennének.

2019. dec. 23. 18:24
 8/11 anonim ***** válasza:

Hetekig ott feküdtem, teljesen ugyanúgy viselkedtek velem, mintha lenne fogadott orvosom. Szóval senkit sem érdekelt.

Egészséges terhességet bárki le tud kísérni, még orvos sem kell.

Ha meg baj van, akkor meg jobb, ha többen vizsgálnak.

Engem kb. 10-en megnéztek.

Persze ez csak az én véleményem, mindenki úgy csinálja, ahogy akarja, de én ezért nem fizetnék. Semmi különbség nincs a klinikán. A terhesgondozás meg az egyik legokosabb dokival van megoldva szegeden, semmi panasz nem lehet rá.

2019. dec. 23. 22:11
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom... a barátnőmnek nem volt orvosa és úgy bántak vele mint a kutyával azért fogadtam én dokit... de lehet "csak" rossz kedvük volt
2019. dec. 23. 22:44
 10/11 anonim ***** válasza:

Ez a "pecsétes" dolog egy nagy átverés, hogy járjon az ember a vasasba.

Tudok olyan dokiról, akit lehet bármikor hívni. Még vizsgálat közben is felveszi a telefont... No comment.

2019. dec. 29. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!