Van itt olyan aki Szegeden szült? Milyen a tapasztalatotok?
Sajnos nem tudok hamarabb visszaköltözni. :(
És ha bejelentkezek most előre? Az a helyzet hogy nem is igazán vágom hogyan működik ez, főleg így az én esetemben. Első terhességem.
Szia! Én Szegeden kezdtem a terhességem, és elköltöztünk most a végére. Őszintén senkinél nem láttam semmi előnyét a fogadott orvosnak. Sőt.
Őszintén rá sem nézett más orvos, aztán ott szenvedett az anyuka. :( több hetet a klinikán feküdtem. Szóval ha ott szültem volna, én nem választok orvost. Egyetlen eggyel találkoztam, akire azt mondom, hogy nem akartam volna nála szülni, de ő már szülőszobán nem dolgozik.
Köszi a válaszokat!
Tehát akkor fogadott orvost elhagyhatom simán? Mert igen, a fogadott doki sem garancia, de volt aki azt mondta másképp bánnak az emberrel ha van fogadott dokija. A szülésznőkre meg jókat mondanak Szegeden anélkül is, hogy fogadva lennének.
Hetekig ott feküdtem, teljesen ugyanúgy viselkedtek velem, mintha lenne fogadott orvosom. Szóval senkit sem érdekelt.
Egészséges terhességet bárki le tud kísérni, még orvos sem kell.
Ha meg baj van, akkor meg jobb, ha többen vizsgálnak.
Engem kb. 10-en megnéztek.
Persze ez csak az én véleményem, mindenki úgy csinálja, ahogy akarja, de én ezért nem fizetnék. Semmi különbség nincs a klinikán. A terhesgondozás meg az egyik legokosabb dokival van megoldva szegeden, semmi panasz nem lehet rá.
Ez a "pecsétes" dolog egy nagy átverés, hogy járjon az ember a vasasba.
Tudok olyan dokiról, akit lehet bármikor hívni. Még vizsgálat közben is felveszi a telefont... No comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!