Mennyire ciki ha 20 évesen már a 3. ik gyerek?
A 3-as hozzászóló a szívemből beszélt. Így én már nem írom le ugyanazt.
Mit jelent, hogy "70%, hogy terhes vagy"??
Szerintem ha az iskolából kirepülve, nulla munkaviszonnyal lett volna terhes, akkor se lenne senkinek semmi köze hozzá, de mindegy.
Csak rá meg a férjére tartozik ez.
Nem ítélek el senkit. De nekem fura volt belegondolni 21 évesen, mikor az elsőt szültem, hogy a tőlem 1 évvel idősebb unokanővérem akkor szülte a harmadikat (és amúgy az már a negyedik terhessége volt, csak a második a terhesség 25.hetében meghalt.)
Ha megvan az anyagi háttér, ám legyen, bár ennyi idősen nehezen. Nyilván nekik se volt/van, ahhoz képest lett még egy negyedik gyerek. (+ mellé 2 ab.)
Sokkal cikibb, hogy úgy irod 3. ik... Olvasd fel hangosan. Harmadikik... Na ugye?
De hogy a kérdésedre is válaszoljak, ha terveztétek, és boldogok vagytok, akkor mit érdekel, hogy másnak ez ciki vagy sem? Magatokkal foglalkozz, ne mások véleményevel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!