Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen a joslofajas? Mikor...

Milyen a joslofajas? Mikor jelentkezik?

Figyelt kérdés
35 hetes vagyok, napi nehanyszor erzek kisebb-nagyobb menzesz-szeru gorcsoket. Ez mar az lenne?
2019. nov. 28. 17:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a jósló olyan volt, hogy felébredtem rá éjjel. Mérhető idő volt egy egy görcs közt és erősebb volt egy mensi görcsnél. De mozgásra vagy egy zuhanyra elmúltak, kb olyan hirtelen mint ahogy jöttek. Mondjuk ezeknek az eseteknek köszönhettem, hogy a szülés napján 2 ujjnyival még minden gond nélkül sétálgattam. Nekem ami fura volt és előtte sosem éreztem ilyet, hogy egész bokáig húzta a görcs a lábamat is.
2019. nov. 28. 18:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom az volt e, de nekem 37. hetesen volt olyan, hogy hazafelé sétáltunk orvosi rendelőből este. És útközben azt éreztem, hogy nem tudok menni tovább, fáj, szúr, ég, nyilal, csak összehúzódva álltam a járdán. Hazabotorkáltam, feküdtem, és utána továbbra is annyira fájt, hogy rágtam az ujjam, nem tudtam mit csinálni, egyszerűen nem lehet leírni, de a menzesz görcs ami nekem elég erős szokott lenni ehhez képest kutyanemiszerve volt.

Aztán rá 1 héttel meg is lett a baba, igaz császármetszéssel, sajnos nem várhattuk meg, még beindul magától a szülés.

2019. nov. 28. 18:13
 3/5 A kérdező kommentje:
Ertem, akkor valoszinuleg csak a baba nyomja szet mindenemet, azt erzem :)
2019. nov. 28. 18:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Elvileg ezek

De nekem sosem volt

2019. nov. 28. 19:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon fajt a jósló is. Gorcsszeru volt, nem tudtam tőle aludni.
2019. nov. 28. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!