Más is vérzett szülés utáni első szexnél?
6 hete szültem, még nem voltam kontrollon, mert a doki most ment szabira, de mivel nem volt semmi panaszom, tegnap úgy döntöttünk, hogy szeretkezünk.
De a felénél abbahagytuk, mert véreztem, mintha szűz lennék. Azóta még kicsit gyengén vérezgetek. Remélem nem szakadtam szét belülröl, mert nekem nemcsak a gátamat varrták össze, hanem a hüvelyemet, méhszájamat is szülés után.
Ezt mi így nem tudjuk megmondani.....
Reméljük semmi baj.6 hét alatt rendbe kellett volna jönnie.
Nekem is varrtak hüvelyt is ( két helyen repedtem végig), meg méhszájat is. 6 hét után - de még a kontroll előtt - próbálkoztunk először, de akkor nem jött össze. Annyira fájt, mintha megint szűz lennék. A 8. héten sikerült, mégpedig úgy, hogy előtte ujjal tágított: előbb egy ujjal, aztán kettővel, aztán hárommal stb.
A harmadik alkalom óta nem fáj. A próbálkozásnál volt egy enyhe véres folyásom, de kifejezett vérzés nem volt.
Köszi a válaszokat!
Mára már elmúlt a vérzés, nekem is gyenge volt. Akkor még tényleg várunk a következő alkalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!