Császármetszés után mennyi ideig marad még nagyon dagadt a lábfej?
Figyelt kérdés
Illetve van erre valami jó praktika hogyan lehet enyhíteni kicsit?2019. nov. 21. 16:29
11/14 anonim válasza:
Egyrészt az infúzió miatt lehet, én kb 5öt kaptam a császár előtt.
Másrészt természetes folyamat császár után, az átvágott szövetekkel és a nyirokkeringéssel függ össze, a víz lefelé húzódik le.
12/14 anonim válasza:
Természetes úton szültem, bár indított volt, így kaptam oxis infúziót.
Nagyon bedurrant a láb fejem + nyár volt + nem tudtam felpokcolni mert a baba cicin lógott a kórházban, ami azt jelenti h a lábam is lógott mivel ülve szoptattam és magas volt az ágy...
Talán 1 hét után lett jobb, de még itthon is be volt dagadva és 6 napig voltunk benn...
Amúgy durva, de nekem jobban fájt a dagadt labfejem, mint a gátseb :D
13/14 A kérdező kommentje:
Mindkét lábam dagadt. 5 napja volt a műtét érzéstelenítéssel, de előtte órákig kínoztak az oxitocinnal hogy hátha megy természetesen is... Aztán 10 zacskó infúzió lefolyt, ebben volt vízhajtós is mert nehezen pisiltem.
2019. nov. 21. 21:59
14/14 anonim válasza:
Keress ra arra hogy nyirok torna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!