A kórházban fognak parancsolgatni a nővérek, hogy mit csináljak a babámmal?
Nem tudom, hol szülsz, nálunk rád sem néznek (Győr). Én császáros voltam, a szoptatásban segítés az volt, hogy amíg még lebénult testtel feküdtem, az egyik igyekezett mellre tenni, nem sok sikerrel. Egy másik megígérte, hogy éjjel még áthozza, de nem hozta. Reggel mondták, hogy kapott tápszert, de kihányta. Aztán nálam hagyták, hogy majd még visszanéznek, de nem néztek. Én mentem többször, hogy nem megy a szoptatás, de mindig leoltottak (nem aludna ilyen nyugodtan, ha éhes lenne), aztán egyik reggel leszidtak, hogy az esti fürdetésnél mérték, és esett a súlya, hogy merem 3 órája aludni hagyni. (Nem voltam ott a fürdetésnél, mert nem bírtam olyan sokáig állva maradni.) Onnantól átváltottak extra bunkóba, de legalább figyeltek ránk végülis.
Ennek már 4 éve, és csak az első mondatot akartam írni válaszul, de kibukott belőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!