Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A kórházban fognak parancsolga...

A kórházban fognak parancsolgatni a nővérek, hogy mit csináljak a babámmal?

Figyelt kérdés
2019. nov. 8. 16:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nyíregyházán szültem 2016-ban. Nemhogy nem parancsolgattak a nővérek, hanem felém se jöttek! Semmit nem mutattak meg, se a köldökápolást, semmit!
2019. nov. 8. 18:42
 12/16 anonim ***** válasza:
92%
Na hát Nyiregy híres arról, hogy a csecsemősök le se tojnak. Sőt, még ők vannak megsértődve, ha zavarod őket.
2019. nov. 8. 19:29
 13/16 anonim ***** válasza:
91%

Nem tudom, hol szülsz, nálunk rád sem néznek (Győr). Én császáros voltam, a szoptatásban segítés az volt, hogy amíg még lebénult testtel feküdtem, az egyik igyekezett mellre tenni, nem sok sikerrel. Egy másik megígérte, hogy éjjel még áthozza, de nem hozta. Reggel mondták, hogy kapott tápszert, de kihányta. Aztán nálam hagyták, hogy majd még visszanéznek, de nem néztek. Én mentem többször, hogy nem megy a szoptatás, de mindig leoltottak (nem aludna ilyen nyugodtan, ha éhes lenne), aztán egyik reggel leszidtak, hogy az esti fürdetésnél mérték, és esett a súlya, hogy merem 3 órája aludni hagyni. (Nem voltam ott a fürdetésnél, mert nem bírtam olyan sokáig állva maradni.) Onnantól átváltottak extra bunkóba, de legalább figyeltek ránk végülis.

Ennek már 4 éve, és csak az első mondatot akartam írni válaszul, de kibukott belőlem.

2019. nov. 8. 20:06
 14/16 khniki ***** válasza:
100%
Ez attól függ, hol fogsz szülni. Egy biztos: ha első babád, mindenképp tanítsák meg a helyes szoptatást és gyakoroljátok be a pozíciókat is!
2019. nov. 8. 20:22
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Szintén Nyíregyháza, vegyes érzemekkel. Volt egy nagyon bunkó tahó nővérke, akit megkértem, hogy segítsen, mert nagyon sír a babám és nem tudom mit teheteknék még. A válasza: sírjon együtt vele. (!) Sajnálom, hogy ott akkor nem küldtem el melegebb éghajlatra. Lefagytam és szót fogadva sírva is fakadtam. Viszont volt egy-két nagyon aranyos nővérke, akik segítettek a köldökcsonkkal, szoptatással kapcsolatban. Szóval embere válogatja. De, ha nem kérdeztem nem “zavartak.” Legtöbbje nagyon csúnyán beszélt azokkal a szobatársaimmal, akik nem rooming in-t választottak, sőt fenyegeztőztek, hogy nekik így nem lesz egyhamar hazamenetel...
2019. nov. 8. 20:58
 16/16 anonim ***** válasza:
75%
Itt Győrben a csecsemősök nem rajongtak körbe, de nem bunkóztak sem, ha kérdeztél valamit akkor segítettek is. De azt is tapasztaltam amit fent írtak hogy szinte őket csak az érdekli hogy 3 óránként szopjon és ha 4 órát aludt akkor teljesen begőzöltek.
2019. nov. 9. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!