Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után mennyi idő telt...

Szülés után mennyi idő telt el, mire kifejezetten kívántad a szexet?

Figyelt kérdés
Tehát nem arra gondolok, hogy a párod kedvéért megerőltetted magad, hanem hogy úgy kezdtél működni, mint régen.
2019. okt. 10. 15:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

2 héttel szülés után kívántam már a férjem de csak 6 hét után voltunk együtt.

Nem fájt egyáltalán olyan volt mint előtte. Császáros voltam. 3 hónapja szültem

2019. okt. 10. 16:00
 2/11 anonim ***** válasza:
52%
1 év
2019. okt. 10. 16:16
 3/11 anonim ***** válasza:

Hát én a 6.napon,mikor hazaengedtek.

Akkor 2 hete nem voltam otthon és nem volt intimitás. Este csokoloztunk és mint egy tini úgy bezsongtunk. Persze nem volt semmi más. 6 hetes kontroll napján már volt együttlét és kívántam akkor is.

Persze azóta vannak nehezebb napok, így azért kevesebbet vagyunk együtt, de kedv az lenne.

2019. okt. 10. 16:21
 4/11 anonim ***** válasza:
54%
Miután már nem szoptattam 7 hónap..... 😕
2019. okt. 10. 16:24
 5/11 anonim ***** válasza:

Az első után, amikor hazamentünk és este megcsókoltuk egymást. Nem tudom, hogy a tiltott gyümölcs miatt, vagy mert alig láttam őt napokig, de életem leghosszabb 6 hete volt és nem a baba miatt, ő evett-aludt. 😄

A másodiknál már a kórházban, mert látogatási tilalom volt és mikor 5 nap után megláttam a férjem, kedvem lett volna ott a folyosón ráugrani.

Nekem valamiért nőtt a libidóm terhesen és a szülésekkel is, bár előtte sem voltam kisétvágyú. 😄

2019. okt. 10. 16:26
 6/11 anonim ***** válasza:
Két hét kb. nekem is. Kivártuk a hat hetet. Nekem nem fájt, nagyon kívántam és élveztem.
2019. okt. 10. 17:41
 7/11 anonim ***** válasza:
54%

"Tehát nem arra gondolok, hogy a párod kedvéért megerőltetted magad," Az a férfi, aki ilyen körülmények között szexre használja a feleségét/párát, az egy erőszaktevő. Csak, hogy tudd. Remélem, ilyen aljanép nem nagyon van, aki képes így megk...ni a nőt, mint aki jól végezte dolgát.

Pár hónap után.

2019. okt. 10. 18:13
 8/11 anonim ***** válasza:

Elsőnél 2 hét telt el.

Másodiknál már nehezebb, 3 hónap után jöttmeg a kedvem, majd elmult és most jön vissza megint, hogy lassan 9 hós a pici.

2019. okt. 10. 18:15
 9/11 anonim ***** válasza:
4 hete szültem természetes úton, gátmetszés is volt, de már nagyon kívánom. De természetesen kivárjuk a 6 hetet :)
2019. okt. 10. 18:38
 10/11 anonim ***** válasza:

#7 azért ez nem ennyire fekete és fehér.

Én attől hogy nem voltam kiéhezve a szexre, még lefeküdtem vele a 7 hónap alatt.

Jó volt, élveztem.

De nem voltam úgy mint a többiek h már alig vártam h ráugorjak.

2019. okt. 10. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!