Szülés után mennyi idő telt el, mire kifejezetten kívántad a szexet?
2 héttel szülés után kívántam már a férjem de csak 6 hét után voltunk együtt.
Nem fájt egyáltalán olyan volt mint előtte. Császáros voltam. 3 hónapja szültem
Hát én a 6.napon,mikor hazaengedtek.
Akkor 2 hete nem voltam otthon és nem volt intimitás. Este csokoloztunk és mint egy tini úgy bezsongtunk. Persze nem volt semmi más. 6 hetes kontroll napján már volt együttlét és kívántam akkor is.
Persze azóta vannak nehezebb napok, így azért kevesebbet vagyunk együtt, de kedv az lenne.
Az első után, amikor hazamentünk és este megcsókoltuk egymást. Nem tudom, hogy a tiltott gyümölcs miatt, vagy mert alig láttam őt napokig, de életem leghosszabb 6 hete volt és nem a baba miatt, ő evett-aludt. 😄
A másodiknál már a kórházban, mert látogatási tilalom volt és mikor 5 nap után megláttam a férjem, kedvem lett volna ott a folyosón ráugrani.
Nekem valamiért nőtt a libidóm terhesen és a szülésekkel is, bár előtte sem voltam kisétvágyú. 😄
"Tehát nem arra gondolok, hogy a párod kedvéért megerőltetted magad," Az a férfi, aki ilyen körülmények között szexre használja a feleségét/párát, az egy erőszaktevő. Csak, hogy tudd. Remélem, ilyen aljanép nem nagyon van, aki képes így megk...ni a nőt, mint aki jól végezte dolgát.
Pár hónap után.
Elsőnél 2 hét telt el.
Másodiknál már nehezebb, 3 hónap után jöttmeg a kedvem, majd elmult és most jön vissza megint, hogy lassan 9 hós a pici.
#7 azért ez nem ennyire fekete és fehér.
Én attől hogy nem voltam kiéhezve a szexre, még lefeküdtem vele a 7 hónap alatt.
Jó volt, élveztem.
De nem voltam úgy mint a többiek h már alig vártam h ráugorjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!