Szülés elött álló anyukák, hogy érzitek magatokat?
Mi az első babánk érkezésére várunk, még egy hét van hátra a kiírt időpontig. Elég durva hangulatváltozásokkal kell szembenéznem mostanában, néha bőgök ok nélkül aztán fél óra múlva semmi bajom. Kicsit tartok az ismeretlentől, félek attól, hogy nehogy indítani kelljen, de próbálok pozitívan gondolni a szülésre. Erőt ad már most, hogy tudom, a férjem végig ott lesz velem és támogat. Elolvastam néhány könyvet, jártunk szülésfelkészítőre, mégis úgy érzem néha, hogy még nem teljesen állok készen.
Te mikorra vagy kiírva?
Sziasztok! En vasarnap leszek 40.hetes
De 18.ara vagyok kiirva (kulfoldon elek itt szultem mind ket lanyom itt igy megy...) johet barmikor. Bizok a teliholdba. Most vasarnap telihold :) :) hatha. Nekem is hiaba harmadik ugy erzem, valahogy nem allok 100%osan keszen. Nem tudom miert lehet csak felek :)
Kozbe irjatok ha megszultetek ! Kitartas !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!