38 hetes 5 napos kismama vagyok, tegnap meg vizsgálták a méh szájam 2111 et irtak a lapra, viszont 3 napja csak a külső volt nyitva. Meddig húzhatóm meg így?
Attól, hogy most ennyit mondtak simáb lehet hogy 1 hét múlva megszületik 3 kilóval.
(nekem azt mondták hogy vagy előbb születik vagy nagy lesz, végül indították és normál súlya volt... Az orvos a 37. héten mondta hogy úgy állok hogy akár most burkot is repeszthetne, de inkább hívjam amikor jönnek a fájások - hát ja)
Lehet, hogy ma szülsz, lehet 2 hét múlva, nem lehet tudni, és nem, az orvos sem és a szomszéd Julis néni sem tudja megsaccolni sem!
Igen tudom, hogy nem leány álom...
Ismerős által is és más véleményekbol is, de veszélyesztett terhes vagyok, diabétiszes, és magas vernyomasos is egyben... Plusz nem ment zokkeno mentesen a terhesség, vészes hányás, ki száradás, hematoma és akkor jöttek meg azok a dolgok.....
Úgy hogy fejtem...
Én pár heteegyik pillanatról a másikra megszültem 38+6-ra a 2. babámat villámgyorsan pár óra alatt. Elötte egy héttel a vizsgálaton még teljesen zárt volt külsö, belsö méhszáj egyaránt. Az elsö baba kerek 40 hétre jött, így a doki is azt mondta, valószínüleg a 2. is hasonlóan lesz. Ehhez kpest 8 nappal korábban hirtelen pár óra alatt kibújt. 3500 gr volt, szóval utólag én is örültem, hogy nem várt 40 hétig, akkor hatalmas lett volna.
Szóval sose lehet tudni, megszülhetsz bármelyik pillanatban, de akár egy hét múlva is.
Nekem 36 ik hét óta Joslom se volt, most akkor pár nap alatt ki nyiltam de még semmi jelét nem érzem hogy ő akarna jönni, csak a vizsgálat utáni szarul lét, hogy kB szét húztak azzal a nyavajava és pecsételés van közbe....
De a baba aktív
Hétfő 1222 méhszáj érték, 40+5 hétesen.
Szerda 41 hetesen szülés.
38 plusz 5 oson meg is született 🤗
Október 5,22:45,49 cm, 3440 g.
Köszönöm, hogy írtatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!