Lesz a babámnak baja ha, egész nap nem eszek csak este, vagy csak reggel? Pontosabban az a kérdése mi baja lehet?
Szerintem reggelizz a melóba állíts be ébresztőt akkor legalább valami olyat egyél amit szeretsz. Gyümölcsöt vagy egy tejberizst. Ilyesmi. Aztán otthon meg vacsorázz.
Igazából a babának az art, ha a cukrod nem jó. Azt meg úgyis meg fogják nézni. Semmit nem jelent hogy sose volt vele bajod, terhesen meg lehet.
Igazából a babád úgyis rá fog kényszeríteni a rendszeres evésre ha a szervezetednek szüksége van rá. Én soha életemben nem ettem napi 5x. Most meg már igen, mert a kisfiam egyszerűen követeli. Ráadásul normális adagokban, és így mérséklődött a vacsim is, mert uzsonnázok is.
Mivel amúgy is így élsz nem hiszem, higy nagy gond lenne.
Nekem volt egy kos gond, így nem tudtam enni.
Egy du. És másnap délelőtt, ebédre leküzdöttem egy levest.
3-ra mentem dokihoz. Néztek vizeletet, az első kérdés, hogy mit ettem utoljára, mert tiszta acatátos a vizeletem- éhezik ilyenkor a baba.....
Én napi 4-szer szoktam kb enni., ha dolgoztam, ha nem
Rendben , köszi a válaszokat. Napközben néha a kollégák odadugnak az orrom alá egy cukrot h szopogassam el ha már enni nem eszek. Ez lehet még károsabb akkor a cukorszint miatt?
Ma hoztam egy óriás túrórudit magammal reggelire, hát a felét birtam megenni . De remélem ez is valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!