Amíg nem tudtam önállóan kimenni, katéterem volt, szóval nem, de amúgy se "jó ötlet" , bőven sok a vér is annak a betétnek illetve nem hiányzik egy plusz fertőzés.
Egyébként volt inkontinencia problémám első szülés után, de nem teljes bepisilős.
2019. szept. 26. 15:50
2/13 anonim válasza:
Nekem az első napokban volt egy kis vizelettartási problémám. Császáros voltam és éjjelente nagyon nehezen keltem fel. Volt, hogy nem bírtam tartani addig míg kértem a wcre. Másnap sírva meséltem a férjemnek, aztán a védőnőm nyugtatott meg, hogy ilyen előfordul szülés után. Bármilyen módon is jött a világra a baba.
2019. szept. 26. 15:51
3/13 anonim válasza:
Természetes szülés gátvédelemmel. Az első pár héten rendszeresen előfordult, hogy egy kósza hapcinál vagy köhögésnél be-becsurgott. Szerintem kb fél évig csak összeszorított combokkal mertem tüsszenteni. :D Utána teljesen helyreállt a rend szerencsére de erre minden édesanya legyen felkészülve a szülés módjától függetlenül, ajánlom a tisztasági betétet ezekre az időkre, én moshatót használtam, hogy ne terheljem ezzel is a környezetet.
2019. szept. 26. 15:57
4/13 anonim válasza:
Ugyanaz, mint a másodiknak. Szules utáni harmadik nap rendbejött. Második szulesemnel (szinten csaszar) nem volt ilyen
2019. szept. 26. 15:58
5/13 anonim válasza:
Sosem pisiltem be, felnőttként legalábbis. 4 gyerekem van. 😊
2019. szept. 26. 16:00
6/13 anonim válasza:
Császárral szültem és bár nem pisiltem be egyszer sem,de szülés után 2 hétig ez sokszor csak a jószerencsén múlott.
2019. szept. 26. 16:29
7/13 anonim válasza:
Nem, szülés után egyből elküldtek pisilni, és döntötték belém a folyadékot, hogy tisztuljanak a húgyutaim.
Óvatosan engedtem ki, a legkisebb ingernél is ráültem a vécére.
A bélgázokkal nem volt ilyen szerencsés a helyzet, amíg nem volt meg az első széklet, nem tudtam visszatartani.
2019. szept. 26. 16:31
8/13 anonim válasza:
Nem tudtam másfél napig pisilni, már majdnem katéterezni kellett, de miután lecsapoltak, már minden rendben lett szerencsére. Így a betét csak a vérzéshez kellett.
2019. szept. 26. 19:15
9/13 anonim válasza:
Intim tornaztam miota az eszemet tudom
Szoval nem fordult elo ilyen
Szules utan azonnal kezdtem is 😊
2019. szept. 26. 20:26
10/13 anonim válasza:
Szülés után napokig még összeszorítani se tudtam a hüvely izmokat nem hogy intimtornazni...
Egyébként nem pisiltem direktbe bele, ezt amúgy se tenném, vizelet tartási problémám első gyerekkel nem volt.most 2.al vagyok terhes bízom benne hogy most se lesz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!