Nektek hogy indult be a szülés? Volt valami jele? Ki hányadik hétre szült?
Figyelt kérdés
Most 23.-ára vagyok kiírva egyre sűrűbb derékfájdalmon kívül semmit nem érzek, ma este ahogy jött a hideg arra keltem hogy enyhén görcsöltem de az is elmúlt. Már nagyon várom a szülést.2019. szept. 18. 18:35
11/14 anonim válasza:
1. Baba 5-8 percesfájásokkal és remegéssel. Egesz nap erős jóslóim voltak,más jele nem volt. Kiírt napon indult meg, másnap hajnalban megszületett.
2. Baba, felálltam, fürdeni indultam, mikor elöntött a víz. Mindenem elázott. Vártunk egy órat, letusoltam, semmi. Azért indultunk el, mert volt egy olyan érzésem, hogy menni kell. Még aznap elindultak a fájások, degyengén. Kiirt előtt 1nappal szültem.
12/14 anonim válasza:
Sem fájás sem jnem éreztem semmit. Nstn vettem észre h 4 perces erős fajasaim vannak. Nem éreztem semmit. Az ég világon semmit.. Annyi tűnt fel h keményedik a hasam, mintha szikla lenne.
13/14 anonim válasza:
1 nappal a kiírt dátum előtt elfolyt a magzatvizem. Nem volt előjele. Épp aznap mondtam a pocakomnak,hogy má jó lenne ha kibújna. 😄
14/14 khniki válasza:
Elkezdett folyni a magzatvíz. Amúgy előjele nem volt, jósló fájások sem. 4 nappal a kiírt dátum előtt szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!