Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha beindul a szülés, a mentőve...

Ha beindul a szülés, a mentővel utazhat velem a 2 évesem a kórházig?

Figyelt kérdés
A helyzet a következő: Itthon vagyok a 2 éves lányommal. Férjem tőlünk 30 km.-re, Debrecenben hétköznap reggel 6-tól kb este 7-ig dolgozik. A szülei szintén, az én szüleim is dolgoznak és tőlünk 50 km.-re élnek. Közeleg a kiírt időpont, ezért próbálok minden eshetőséget figyelembe venni. Ha napközben (reggel 6-este 7) indul be itthon a baba, nem tudna időben hazaérni a mentő előtt, és nyilván ha sürgős pl víz elfolyás, vérzés vagy erős görcsök vannak akkor mentővel mennék és nem vezetnék. Ha ilyen lenne Debrecenig jönne velem a mentővel. A kórházhoz odajönne a férjem és apósom (eggyütt dolgoznak) és onnantól már apósom figyelne rá, hazavinné stb. Szerintetek ez megoldható így?
2019. aug. 28. 12:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
64%
Alapbòl nem mentővel kène szülni menni, hacsak nem esett előre a köldökzsinór vagy nem ömlik belőled a vèr. Magzatvíz elfolyasa, pecsetelő vèrzès , erős görcsök- ezek közül egyik sem veszèlyes,főleg jem èletveszèlyes. Ha mègis ilen veszhelyzet adódna, akkorra jò megoldas lehet amit előttem màr irtak, hogy egy szomszèdra bìzd rà. (termèszetesen előre megbeszèlve)
2019. aug. 28. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!