Szülési dátum mödosítása?
Figyelt kérdés
Ha valakinek az első trimeszterben 3 uh- n is 2 héttel kisebb a baba, de az orvos mégsem módosítja a termunus napját, akkor mégis mi lesz a terminus túllépés után? Málam most ez van és én nem akarok amiatt befeküdni, ha már egy héttel túlhirdtam. Pedig az első uh- k szerint az a 39. Hét.2019. aug. 18. 21:04
1/6 A kérdező kommentje:
Bocs az elírásokért, teló.
2019. aug. 18. 21:05
2/6 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy felül lehet vizsgáltatni és lehet módosíttatni a terminust. Kérdezz rá az orvosnál, azt pedig tudd, hogy saját felelősségedre bármilyen bavatkozást elutasíthatsz, így az indítást is!
3/6 anonim válasza:
Nekem ugyanez volt.. UH alapján 38 hetes volt a baba , menzesz szerint 40.. a doki (sztk-s doki..) a menzesztől számolta a heteket, így a betöltött 40. ( ő szerinte 40..) hét után naponta jártam NST-re 1 héten át hétfőtől vasárnapig, majd legutolsó NST-n benyögte hogy menjek haza ruháért, este befekszem és reggel indítás lesz.. mondom na persze ilyet nem játszunk.. aki maga előtt vizsgált orvos elmondta hogy a baba még csak a 38.hétben van, szóval én megtagadtam az indítást. a méhszáj is teljesen zárt volt, nem volt a babával semmi baj, nem hagytam hogy oxitocinnal indítsanak.. rá 4 napra ( 38+4 ) megindult magától a szülés.. komplikáció mentesen, a baba is egészséges.
4/6 anonim válasza:
Nálam nem módosították, 2 héttel nagyobb volt minden uh-n, de a genetika is közrehátszott, alap magasak vagyunk... amúgy is 39+6ra született mensi szerint, én ezen nem problémáztam.
Ha kisebb lett volna, akkor viszont úgy jártam volna el, mint az előttem válaszoló.
5/6 anonim válasza:
Kihisztiztem a terminusmódosítást mind a 4x. 😊
6/6 A kérdező kommentje:
Nálam még az is 'baj', hogy a többieket is pár nappal túlhordtam. Normális középidőben fogantak és nem voltak kisebbek az uh-n. Ha így nézem, akkor 42÷4-nél isz szülhetek akár ( ami valójában 40+4).
2019. aug. 19. 07:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!