Igaz az akinek elfolyik a magzatvize nehezen fog szülni? Azt hallottam ezt nevezik száraz szülésnek!
nem volt ilyen URISTENEZNI való a kérdésed.
én is hallottam ezt,,
nekem otthon folyott el, és szépen 5óra alatt ki is tágultam, csak baba nem indult el lefele.így császároztak.
szerintem ennek nincs köze hogy magától, vagy burok repesztéssel folyik el a magzatvíz.
sok sikert
4hónapos kisfiú anyukája
Úgy látszik már megint nem a segítségnyújtás a lényeg, hanem a vélemény kinyilvánítása úgy, hogy a kérdezőt megsértik. Ennek az oldalnak mintha az lenne a címe, hogy "gyakorikérdések.hu, amit máshol nem mertél... itt megkérdezheted"
Hátha már itt sem kérdezhet úgy az ember, hogy ne hurrogják le, akkor hol kérdezzen?
Kedves kérdező! Én is hallottam erről és más anyukák tapasztalataiból így is van. Szóval, ha elfolyik a magzatvíz, de nincsenek fájások, és sok idő telik el míg a baba megszületik, akkor az száraz szülés és kicsit nehezebben mennek a dolgok.
Szia!
A lányomat pont így szültem.Nagyon hosszúra nyúlt majd 30 órás volt a szülés,mert nem akartam tágulni.A fiam 40 perc alatt lett meg,és nála a doki repesztette a burkot.Sokkal könnyebb volt úgy.Remélem a harmadik babámnál is így lesz.
14 hetes pocakos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!