Van még Budapesten olyan kórház, ahol nincs végig a baba az anyukával, hanem mondjuk éjszakára elviszik?
Mekkora paraszt vagy utolsó, már ne haragudj! Császárral szült, gondolom mozogni is alig tudott, a komplikációk miatt meg pláne borzalmas lehetett. Egy császáros anyukát sem irigylek, a szobatársaimnak akik így szültek, ott is én cseréltem a pelust a babáikon, mert a felállás is külön tudomány volt! Szerintem nem egy extra kérés hha rosszul van az anyuka vigyék el a babát és vigyázzanak rá, hogy is tudna így az anyja gondoskodni róla, ha egyszerűen nem érzi jól magát??
Egyébként tőlünk se vitték el, tőlem legalábbis nem, úgy, hogy amikor infúziót kaptam (mert az 5. nap kiderült, hogy bizony természetes szülésnél is lehet baj) és lógtak belőlem a csövek, akkor is nekem kellett foglalkozni a babával, sőt amikor szedték ki a varratot és leadtam a fiam hogy el tudjak menni a dr úrral, akkor is úgy néztek rám mint a mosottszarra, és tíz perc után visszavitték a szobába holott ott se voltam..
Ez a sote 1.
Szerintem am már nincs olyan kórház ahol elvinnék, hisz etetni kell stb. Max.magánban tudom elképzelni.
Nekem könnyű szülésem volt, de a kórházban az első napokban olyan szülés utáni depresszióm volt, hogy végig bőgtem a három napot. (első gyerek, nagyon örültem neki, de nem tudom mi ütött belém, biztos a hormonok játéka, nem tudom.) Biztos nagyon jó lehetett a babámnak egy olyan emberhez kötődni, aki feszült és sír folyamatosan. Hazaérve megoldódott minden, jobban lettem, a babám kiegyensúlyozott, anyatejes baba, de azt a három napot bent kihagytam volna az életünkből.
ne foglalkozz a beszólogatókkal Kérdező, tedd ami nektek a legjobb. Baromi könnyű látatlanban ítélkezni. Nem hiszem hogy ettől sérül a baba, főleg ha néha, szopizni/dédelgetni behozzák/bemész érte, de amúgy meg bizony fontos hogy ne legyél leharcolva se testileg sem lelkileg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!