Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor ment le a hasatok...

Mikor ment le a hasatok császár után? Mikortól lehet tornázni vagy úszni?

Figyelt kérdés
2010. júl. 12. 10:32
 1/6 anonim ***** válasza:
nekem közvetlenül szülés után, állítólag ez a bőr adottságaitól is függ. én kb a császár után 3 hónappal kezdtem óvatosan tornázni.
2010. júl. 12. 14:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem fél év kellett, hogy visszanyerjem a terhesség előtti súlyomat, azóta még fogytam picit. Most kb 173 cm vagyok és 55-56 kg. Én 6. hónaptól kezdtem ugyanolyan intenzitással mozogni, mint régen, de az alhasat is mozgató felülésektől, lábemelésektől még a mai napig fáj a hasam két napig(és nem az izomláz az). Én most teljesen meg vagyok elégedve az alakommal, hasam is eléggé "visszakockásodott", ha nem is annyira mint azelőtt, és a narancsbőr is szinte teljesen eltűnt, pedig azt hittem, ez sosem jön el. Hetente 1-szer spinning, 2-szer aerobic.(ez itthon, amikor a pici alszik)
2010. júl. 12. 15:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem egyáltalán nem ment le,sőt lógós marad és borzalmasan csíkos..több mint egy évre rá este teherebe addig szoptattam,össz -vissz 6 kiló ment le a szülési súlyból,így 10kiló maradt rajtam,ezzel indultam most a második babával..

most járok az első szülési súlyánál,remélem most hamarabb lejön...mert engem diétáztattak császár után az elsővel és alig hittem el,hogy össz vissz 3kiló jött le a szülés után,pedig a baba volt 3.5kió-bár én nagyon vizes voltam..

2010. júl. 13. 09:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem se ment le szintén lóg és csíkos már 4 hónapja szültem a súlyom annyi mint amikor hazajöttünk a kórházból még szoptatok.Ha már nem tutira neki állok a koplalásnak mert most sok sütike lecsúszik::))
2010. júl. 13. 13:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Engem is csaszaroltak es nekem kb fel evig logott a hasam majd elkezdtem dietazni es akkor lassan lement igaz volt rajtam majd 20 kilo folosleg es ebbol 16kg tol megszabadultam,en csaszar utan hasszoritot hasznaltam legalabb 3 honapig es az sokat segitett,a borom nem repedt el nem lettem csikos,biztos az alkattol bortol is fugg es azert nem hasznal a sok uldogelles sem neki,bar ezt kisbaba mellett nem negyon viszi tulzasba az anyuka:))
2010. júl. 13. 15:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Mire hazajöttünk a kórházból (5.napon) már nem lógott a hasam.Még plusz kg akkor persze volt rajtam, az összes úgy 2 hónapos lehetett a Pici mikor lement rólam. Nem volt terhességi csíkom se, szerencsés vagyok.
2010. júl. 16. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!