Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti fogtátok szülés közben a...

Ti fogtátok szülés közben a párotok kezét?

Figyelt kérdés
Én nagyon szeretném majd fogni.
2019. júl. 28. 20:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Nem. Előtte szó volt róla, hogy milyen jó lesz majd, aztán mikor ott voltunk nagyon nem esett jól. A saját térdembe kapaszkodtam, csak az volt kényelmes. Férjem nem bánta, azt mondta ott csak az én kényelmem számít.
2019. júl. 28. 20:47
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindkétszer végig a kezét szorítottam :)
2019. júl. 28. 20:50
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Voltak helyzetek, amikor igen, és volt, amikor nem. És volt egy pont, ahol elvesztettem az önkontrollt éa fogalmam sincs mit csináltam, mi történt, vagy egyáltalán ki volt ott.
2019. júl. 28. 20:59
 4/12 anonim ***** válasza:
76%
Elsönél igen, másodiknál nem. Nem is vágytam rá.
2019. júl. 28. 21:05
 5/12 anonim ***** válasza:
59%

Szorítottam. Úgy éreztem átveszem az ő energiáját is. Tolók közt törölgette a homlokom, puszilgatott, biztatott. Hihetetlen élmény volt, imádtam. Kb 20 perc volt, de a felének se érzékeltem. Császárkor sajnos nem lehetett bent velem, pedig megnyugtatott volna. Ott remegtem kikötözve, minden pittyegett, sípolt, az orvosok veszekedtek a hasam fölött. Na az szörnyű volt, óráknak éreztem, mire felsírt a babánk.

A vajúdások viszont egyensúlyba hozták a szülés élményeket. Elsővel maximálisan befelé fordulva fájtam, ha simogatott nem esett jól, ha leült miért ült le, semmi nem volt jó. Aztán jött a tökéletes kitolás. Császár előtt nagyon jól esett a masszírozása, folyamatosan a nyakában lógtam, együtt simogattuk a pocakot, ringatóztunk, aztán betoltak a rideg műtőbe.

2019. júl. 28. 21:09
 6/12 anonim ***** válasza:
70%
Csak a vajúdás végèn, mikor már nagyon szenvedtem, kitolásnál az ágyon lévő kapaszkodót kellett fognom (az orvos szólt rám, hogy azt fogjam)
2019. júl. 28. 21:12
 7/12 anonim ***** válasza:
19%
Nem.
2019. júl. 28. 21:17
 8/12 anonim ***** válasza:
76%
A vajúdás fájdalmasabbik felében igen, fogtam. Szinte végig csukva volt a szemem, egyszer valamiért kinyitottam, akkor láttam, hogy szegényem a száját harapja, annyira fájt a szorításom. Mondjuk megmondom őszintén, rohadtul nem tudtam sajnálni abban a pillanatban :D Aztán tolófájásoknál a doki kérte, hogy a térdemet fogjam, akkor elengedtem. De nekem nagyon jól esett, hogy így kontaktusban voltam vele akkor is, amikor szinte semmi tudomásom nem volt a külvilágról.
2019. júl. 28. 21:19
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen fogtam.. vagyis szorítottam. Szülés után jó pár nappal mondta a férjem hogy úgy érezte hogy eltöröm az ujjait.
2019. júl. 28. 21:35
 10/12 anonim ***** válasza:
89%
Én is fogtam az első szülésnél. Azt mondta, hogy soha életében senki sem szorította meg így a kezét, mint akkor én. A másodiknál nem volt bent, akkor a szülésznőm kezét szorongattam.
2019. júl. 28. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!