Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Anyukák nálatok, hogyha több...

Anyukák nálatok, hogyha több az anyatej, mint amire szüksége van a babának mit csináltok vele? Folyt.

Figyelt kérdés
Pár hónapos a babám annyira megindult a tejtermelődésem, hogy a fagyasztóba is tudok el tenni, de azon kívül is marad. Ti hogy oldjátok, mert ez igen időigényes munka, lefejni, fagyasztóba eltenni. Mondták, hogy eladható, igen de ahhoz egész emberes segitség kellene, mert van egy nagyobb gyermekem is és még az otthoni dolgok. Bár a főzést nem én intézem. Ti megbeszélnétek a mamáékkal,hogy tudják-e vállalni a továbbiakban a többlet munkát vagy sem. Minden válasz érdekel. Köszönöm.

#anyatej82
2019. júl. 9. 16:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem fejtem csak ameddig a feszülés abbamarast

Pár hét alatt beállt.

Mivel másnak nem adtam, tejem meg maradt a fagyasztottat hozzátàpáláskor nem fogadta el ételben sem

Így ment a kukába..

Én nem voltam hajlandó erre szánni az időmet...

Nem szerettem fejni

1 éves

Szopizik

Jön a tesó

Nem is lesz fejőm már.

Ha gond van a nagy megoldja

2019. júl. 9. 17:02
 2/6 anonim ***** válasza:

Ikreket szoptatok. Így muszáj fejni, mert mindig benne van, hogy kell pótlás. Az egyikük majd 3 honaposan tanult meg cicibol enni, meg néha ugyetlem. Tőlünk egy örökbefogadott babának viszik.

Van nagyobb gyerek, nekem a fejes háromszor 15 perc max, ezt igyekszem alvás időkre tenni

2019. júl. 9. 17:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Anyatejgyűjtóbe adtam.
2019. júl. 9. 17:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Leadtam, jól fizetett (hivatalos anyatejgyűjtőbe).
2019. júl. 9. 17:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálunk lett a fiamnak tejtesója az utcából. De el is adhatod hivatalosan anyatejgyűjtőbe. Vagy esetleg a védőnőt meg kell kérdezni, van-e valaki, akinek kellhet.
2019. júl. 9. 17:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Add le, ha tudod
2019. júl. 11. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!