Elromlott a bojlerünk, hidegvizes zuhanyzás miatt elapadhat a tejem?
Mi köze lenne a hideg vizes zuhanyzásnak a tej elapadásához???
A seggáztatós vizes fürdéstől sem lesz baja a gyerekednek, ne izgulj!
Én egész életemben hideg vízzel zuhanyoztam, ennek "ellenére" négy gyereket szoptattam sokáig és még véletlen sem apadt el a tejem ettöl. Ez csak egy hülye babona, aminek semmi köze a valósághoz.
A kádban fürdésnél gondolom, használsz habfürdöt vagy szappant, az fertötlenít, utána tisztán kerülsz ki a vízböl, azaz a melled semmivel sem koszosabb, mint zuhanyzás után.
Mellesleg van olyan megoldás is, hogy elöször kádban vagy lavórban lemosod magad, utána pedig öntözökannával, vagy nagyobb kancsóval leöntöd magad vízzel, ami kb megfelel a zuhanyzásnak.
Tavalyelőtt nyáron 2 hónapig nem volt melegvizünk. Átadom neked a tudást. ;)
Forraltam vizet vízforralóban, direkt vettünk 2 darabot. Plusz vittem magammal egy kancsót. Kis melegvíz, sok hidegvíz, locsolás. Szappanozás. Kis melegvíz, sok hidegvíz, locsolás, ezt ismételtem, amíg el nem fogyott a vízforralóból a cucc. Mindez a kádban állva. Nem lett segges se a mellem, se a fülem, max a bokám. :D De amúgy se a hideg zuhanytól nem apadna el a tejed, se a kádfüdőben áztatott melledtől nem lenne beteg a babád, kissé túlgondoltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!