Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mennyit szoktak a 6hetes...

Mennyit szoktak a 6hetes babák fent lenni napközben?

Figyelt kérdés
2008. nov. 12. 11:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam mikor 6 hetes volt szinte csak akkor volt fen a mikor szopizót még alszanak egész nap .Szopik alszik ez a dolga neki.
2008. nov. 12. 12:04
 2/4 A kérdező kommentje:

Az én kislányom már szokott nézelődni nap közben (van hogy éjjel is próbál).

Mikor kezdik át aludni az éjszakát?

2008. nov. 12. 12:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Az én lányom még 8 hetesin is szinte evett aludt. Persze már nézelődnek, érdeklődnek is ilyenkor. Addig örülj, míg alszik. Lesz idő, mikor imátkozni fogsz neki, hogy aludjon egy kisit. :)) A babám 2 hónapos kor óta alszik éjjel, de ez változó. Ő most 6 hónapos, a nővérem fia két héttel fitalabb ő még kétszer kel enni a mai napig.

Még annyi, hogy az én babám is nézlődött éjjel, de én nem hagytam. Gyorsan visszaaltattam, nehogy felcserélje az napszakokat, mert az egy rémálom.

Jó babázást

2008. nov. 12. 14:56
 4/4 A kérdező kommentje:

Hogyan tudtad éjjel gyorsan vissza altatni?

Elég nyűgös napközben ezért gondolom hogy keveset alszik nappal. De nem tudom elaltatni csak sír.

2008. nov. 12. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!