Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogy lehet megoldani, hogyha...

Hogy lehet megoldani, hogyha nem tudok a baba mellett lenni 24/7? Nem szeretnék lemondani a szoptatásról, ez előre leszögezném!

Figyelt kérdés

A szülés után nem fogjuk tudni megoldani 1 éves koráig, hogy mindig vele legyek (nyilván akkor más fog rá vigyázni, nem felügyelet nélkül hagyom). Ebbe néha 1-1 étkezés is bele fog esni... Olyankor más etetné meg tápszerrel. De a szoptatásról magáról nem szeretnék lemondani, szóval pl. reggel és este ciciből kapna enni mindig, viszont napközben mondjuk 2x tápszert kapna.

Ez mennyire könnyen kivitelezhető? Ettől ugye nem felejt el majd szopizni, vagy bármi?!

(kérlek ne gyertek azzal, hogy "úristen milyen anya vagy", mert 0 dolgot, információt tudtok az életemről/életünkről, és nem az a kérdés lényege, hogy ki mit gondol rólam, továbbá bizonygatni sem fogom idegeneknek, hogy miért döntöttünk így, köszönöm a megértést)

2019. máj. 27. 19:55
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Én 1 hónapos korától jártam egyetemre havi több alkalommal. Olyankor lefejt tejet kapott, kb 2 etetés esett bele az időszakba, előtte való nap le tudtam fejni, nem volt sok idő. A cumisüveget én sem javaslom, nagyon jól tudott inni az itatópohárból.
2019. máj. 28. 20:33
 22/23 anonim ***** válasza:
16-os, ha nem mondod nem is tudom bérügyesként és Tb-ésként. De kivel csak 2 hetet kötelező kivenni a szülési szabadság alatt, így a csed lemondásával dolgozhat. Én egy információt közöltem vele, de hozzáteszem persze, ha legálisan, bejelentve dolgozik, akkor tudja kihasználni az irántam említett munkaidő kedvezményt. Kivel nem írta, miért nem lesz egy idő után a babájával, gondoltam megemlítem neki a lehetőséget, ha esetleg ki tudná használni.
2019. máj. 28. 20:46
 23/23 anonim ***** válasza:

16 vagyok.

Sztem jó, hogy írtad.

2019. máj. 28. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!