Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogy menjek el ha szoptatok majd?

Hogy menjek el ha szoptatok majd?

Figyelt kérdés
3 hónapos lesz a fiam mikor eskuvore vagyok hivatalos a férjemmel. Nem született még meg nem tudom hogy van ez a szoptatás dolog. 2re kell menni azé a bácsit megvárnánk addig kell majd fejnem tejet vagy hogy van ez?
2019. máj. 20. 15:53
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Vacsit* nem bácsit:D
2019. máj. 20. 15:57
 2/16 anonim ***** válasza:
87%
Ott is szoptathatsz, biztos van egy nyugodt hely ahova elvonulhatsz. Ha addig más lesz a babával előre fektetsz le tejet, plusz egy adaggal számolva, mint amennyi etetes egy olyan intervallumban általában van.
2019. máj. 20. 16:00
 3/16 anonim ***** válasza:
50%
Én vinném a picit is.
2019. máj. 20. 16:04
 4/16 anonim ***** válasza:
77%
Bárhol tudsz szoptatni, ez egy ilyen tök praktikus dolog :)
2019. máj. 20. 16:11
 5/16 A kérdező kommentje:
Én nem merem szerintem elvinni majd a picit. Nagy hangos zene meg minden vagy nem tudom. Mert lefejni lefogok okes de gondolom érezni fogom ott hogy ismét kéne.
2019. máj. 20. 16:13
 6/16 anonim ***** válasza:
74%

6 honapos volt a fiam, igeny szerint szoptattam, es meg nem evett semmi szilardat, raadasul koszoruslany is voltam, egesznapos program 3 kulinbozo helyszinen. Arra figyeltem, hogy a ruham olyan legyen, hogy viszonylag konnyu legyen benne szoptatni. A ferjem hordozta csatos hordozoban, igy a nap egy reszet ataludta, es konnyen meg is tudta nyugtatni, a szertartasokra oldalt megallt az ajtonal, ha epp sirt a baba, ki tudott menni konnyen. Babakocsiban is kivitelezheto, hogy a ferjed tologatja, csak akkor nyilvan nem fog tudni mindenhova bejonni. Igy meg a vacsorara is el tudtunk menni, es a csatos hordozoban feltunes nelkul meg tudtam szinte barhol szoptatni. Fel 9-ig maradtunk, a vegen mar en hordoztam, szopizott, aztan el is aludt rajtam. A buli hangosabb reszere mar nem maradtunk.

Mondjuk, ha 3 honapos lesz, azt gondolom a kiirashoz szamoltad, ami ugye akar plusz 2 het is lehet, hiszen annyi ido is lehet egy normal varandossag. A gyerekem 2,5-3 honapos koraban en meg eleg kialvatlan voltam, es a hatam kozepere sem hianyzott egy eskuvo, 4,5 honapos koraban hivatalosak voltunk egyre, de vegul csak a ferjem ment el (az o baratjaek eskudtek). Szoval az is kerdes, kinek az eskuvoje, ha ugyanigy az egyik legjobb baratnome lett voona, mint a fiam 6 honapos koraban, akkor termeszetesen osszeszedtem volna magam, de tavolabbi ismeroseet en kihagytam.

2019. máj. 20. 16:15
 7/16 anonim ***** válasza:
93%
Amugy en szoptattam nagyon sokaig, de a fejestol nem nagyon indult be a tejleado-reflexem, csak szenvedes volt, pedig ugy terveztem, hogy telepakolom a frigot. Mondjuk amit lefejtem, azt sem akarta meginni, mert nem fogadta el egyik cumisuveget sem a harom fajtabol, amit vettem (utolag a cumizavar miatt nem banom, de akkor meg nemtudtam rola), es mas szoptatasbarat eszkozbol se fogadta volna el (sved itato pohar), mert lefagyasztva es kiengedve mar teljesen mas ize van, mint frissen, a szaga is mas, szoval, nem csodalom. Ezt nemriogataskepp mondom, csak hogy ezzel is tudj szamolni adott esetben.
2019. máj. 20. 16:18
 8/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Hát igazságba benne van az is nem akarom hogy a sok idegen osszetapigalja a babám majd. De aztan lehet hogy igy nem is megyünk lehet tényleg csak 2 és fél hónapos lesz hátam közepére nem kívánom majd.
2019. máj. 20. 16:22
 9/16 anonim ***** válasza:
35%

3 hónapost én se vinném, de csakis a hangos zene miatt, nem babafülnek való.

Otthon előre fejegess, az esküvőn pedig próbálj elvonulni, esetleg az autóban fejni. A lefejt tejet hűtőbe kell tenni, erre majd figyelj.

2019. máj. 20. 16:27
 10/16 anonim ***** válasza:
32%

Bocsi 6-os, véletlenül lefelé nyílra nyomtam.

Kérdező, csak élesben tudod meg a választ. Van, akinek 2 hónapos korra már rég beáll a kereslet-kínálat, fejni is könnyen tud, kialakult már egy egyfajta napirend...

aztán itt vagyunk mi: 2,5 hónapos a második gyerekem, még mindig "túlkereslet" van, non-stop szopizik + fejek, napirend mint olyan nincs, csak az esti fürdés fix és az, hogy egyszer ébred éjjel 3 és 4 között. A hátam közepére se kívánnék egy esküvőt.

2019. máj. 20. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!