Bimbóvédővel meddig lehet szopiztatni? Eddig 2hónapja szopik vele, ki meddig szoptatott vele?
Figyelt kérdés
2019. máj. 18. 10:20
1/8 anonim válasza:
Nekem nem vált ve, nem saját tapasztalat, de a barátnőm mi fejet gyereket bimbovedovel szoptatta. Az egyiküket 11 a másikukat 15 hónapig
2/8 anonim válasza:
Szerintem bármeddig, de megpróbálhatod elhagyni, hátha. Nem baj, hogy azzal szoptatsz, csak szerintem egyszerűbb és kevésbé macerás nélküle.
3/8 anonim válasza:
Én is ismerek olyat aki majdnem 2 évig szoptatott bimbó védővel. Van akinek beválik,van akinek sajnos nem. Nekem nem vált be :/
4/8 anonim válasza:
Befelé forduló a mellbimbóm, anélkül nem ment. Védővel 10 hónapog szoptattam, a lányom hagyta el, jobban érdekelte a rendes kaja. 😊
6/8 anonim válasza:
Nekem is befele forduló a bimbóm, 20hónapig szoptattam vele.
7/8 anonim válasza:
Én azért kezdtem használni,mert amikor megszületett,akkor csak az egyik mellemet fogadta el. A kórhazban javasolták a védőt,azzal elfogadta. Viszont ezzel párhuzamosan elkezdődtek az állandó bukások is. Amikor aztán hazajöttünk,a gyerekorvos javasolta,h hagyjuk el,hátha segít. Igaza volt. Nem szűnt meg sajnos a probléma,de legalább nem minden evés után bukott.
A másik,amit mondott,h a védővel sokkal könnyebb a babának is szopizni,viszont nélküle kicsit jobban meg kell dolgozni a kajáért es ez jót tesz az arcizmoknak is,ami kesőbb a beszédfejlődésnél is számít.
Viszont ártani nem ártasz vele és ha igy jobb mindkettőtöknek,akkor nyugodtan használd. De ha csak kényelmi oka van,akkor én azt mondom,még most hagyjátok el,mert később nehezebb lesz.
8/8 anonim válasza:
Én 7 hónapig szoptattam a fiamat védővel. Anélkül nem fogadta el a cicit. A kórházban azt mondta a védőnő, hogy kicsi a bimbóm és emiatt nem tudja rendesen bekapni, így kezdtük el a védővel. Onnantól aránylag rendesen szopizott, de pótlás mindig kellett utána.Sehova nem mehettünk védő nélkül, ennyi rossz volt benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!