Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 1700ft jó ár a Pempers sleep&p...

1700ft jó ár a Pempers sleep&play midi 70db-osért? Te vennél a helyemben 1 hónapos kislánynak? Tapasztalat esetleg?

Figyelt kérdés
2010. júl. 6. 17:39
 1/10 anonim ***** válasza:

nagyon gyakran kell cserélgetni,mert elég keveset bir, igy nem jössz ki olcsóbban, mert hamarabb elfogy

mi a pampers premium care-t használjuk, eddig bevált

2010. júl. 6. 18:08
 2/10 anonim ***** válasza:
A Pampers pelenkák kőzűl a premium care illetve az active baby a jó.
2010. júl. 6. 18:13
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekünk addig nem vált be a Pampers amíg folyós volt a kaka. Amióta hozzátáplálok, viszont azt használjuk.
2010. júl. 6. 20:06
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekünk nagyon bevált ez a fajta pelus, de vigyázz, mert az ismeretségünkben nem egy babának okozott kiütést.
2010. júl. 6. 20:23
 5/10 anonim ***** válasza:

Az 1700 Ft. nagyon jó ár, mi használtuk/használjuk ezt a pelenkát is. Néha kifolyik belőle a kaki, de szerintem másikból is kimenne. Mi liberoval kezdtünk, na az nagyon nem vált be, úszott minden a pisitől, ebben a pelenkában ilyen nem történt egyszer sem.

Szerintem vegyél egy csomaggal és próbáld ki!

2010. júl. 6. 21:26
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszi!

Hátmegpróbálom ennyiért nem olyan rossz:-))

2010. júl. 6. 22:48
 7/10 anonim ***** válasza:
ha külföldről van ennyiért,akkor az nem jó!!!!!!!mi is vettünk....
2010. júl. 7. 06:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Mi szeretjük ezt a pelust,ha akcio van mi is veszünk.Nem volt balesetünk és nem is kellett sűrűbben cserélni.
2010. júl. 7. 17:14
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem rossz ez a pelus,de az active baby szerintem jobb.

Szerintem 1 próbát megér.:-)

2010. júl. 7. 18:19
 10/10 anonim ***** válasza:
szinte a kezdetektől fogva csakis ezt a fajta pelust használjuk, Kisfiam 4 hónapos. Soha még nem volt gondom vele. Bátran ajánlani tudom, az ára is nagyon jó,bár én többért veszem.
2010. júl. 9. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!