Hogyan kell a tejet elapasztani?
5 hete szultem, el kellene apasztani a tejemet. (Legyszi ne menjunk bele h miert, tragikus maradjunk annyiban...)
Kb 140-160ml jon ki a ket mellembol egy fejesnel(vegig csak fejni tudtam, szoptatni nem-pic) es egy nap 5-6x fejek gepivel. 4orankent de akkor mar szet akar robbanni a mellem. Neha csomos akkor ki szoktam masszirozni. Amugy az egyik mellemben joval tobb tej van, mint a masikban 40ml egyikben, 100ml a masikban kb.
Hogy alljak neki az apasztasnak? Gyogyszert nem szeretnek beszedni.
Zsalya teat olvastam h jo...
Nagyon felek, nehogy begyulladjon mert rosszul csinalom az apadztast.
Koszonom elore ks
Sajnálom! Részvétem a baba miatt :(.
Kapsz rá gyógyszert,kérjél!! Mindig egy picikét fejjél,csak annyit,hogy ne feszüljön.
Őszinte részvétem!
Ebben is tud segíteni a la leche liga vagy más szoptatási tanácsadó. Orvostól kérhetsz gyógyszert. Az én kislányom egy ritka betegség miatt nem kaphat anyatejet, 3 hetes korában derült ki. De nekem nem volt túl sokntejem, így nem kellett gyógyszer. Én minimálisat fejtem. A helyedben felvenném szoptatási tanácsadóval a kapcsolatot. Bizarrnak hangzik, de tudnak ebben is segíteni. Hozzám a kórházban akartak küldeni tanácsadót az apasztás miatt, de mondtam hogy felesleges.
Koszonom a valaszokat
Ha jol tudom azt a gyogyszert nem szedhetem, mert cukora vagyok es azok nem kaphatjak. Ezert gondoltam inkabb a fejes valtoztatasaval probalnam meg elapasztani
Szia! Igen, próbálj meg mindig csak annyit lefejni, amitől megkönnyebbülsz. Ha csomót érzel benne, azt továbbra is masszírozd ki. Hideg vizes borogatás is sokat segít, illetve ha a zuhany alatt meglocsolod kicsit hideg vízzel. Érdemes kerülni a szoros melltartót, felsőt ezidő alatt.
Az első pár nap elég gáz, ahogy mindig folyik a tejed, de utána sokkal jobb lesz. Nekem így két hét után már szinte nem is volt és soha nem gyulladt be. Remélem Te is szerencsével jársz.
Én homeopátiás Urtica urens ch15-tel apasztottam (Ch 30 jobb, de nekem csak 15 volt itthon), ill. annyit fejtem, hogy ne feszüljön.
Részvétem a baba miatt. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!