Hasfajos babanal honnan tudjam milyen etel zavarja?
Vagy kezded a végén, és pár napig csak olyat eszel, amitől nem fáj a hasa. Két napig krumplit és pirítóst ettem az egyik gyerekkel, utána ki is derült, hogy nem az étkezésem az oka a hasfájasnak.
Vagy megfigyeled. A legkisebbnél viszonylag gyorsan kiderült, hogy nyers hagymát a legkisebb mennyiségben sem ehetek (pl. hamburger, gyros), de ezt szerencsére nem nehéz kiiktatni.
Ha megkérdezel egy szoptatási tanácsadót, azt a választ fogja adni, hogy nincs rá semmilyen bizonyíték, hogy az anya táplálkozása bármilyen hatással lenne arra, hogy a babának fáj-e a hasa. Ez csak találgatás, aminek az lesz a vége, hogy semmit nem ,,ehetsz" és kb. éhezel, mert mindentől fáj a hasa.
Rendesen meg kell böfiztetni, hogy kijöjjön a levegő, lehet adni cseppeket (itt érdemes kísérletezgetni, mindenkinek más válik be), de néhány hónap elteltével egyszerűen el fog múlni. Ennek nagyon egyszerű a magyarázata: ki kell, hogy alakuljon a gyerek emésztése.
3-as egyetertek , en is erre celoztam , ez a remalmom.
Szerintem is fajni fog a hasa barmit is eszek . Ha csak tapszerrel etetnem is fajna neki .
3. vagyok.
Az első babámat 1 hónapos koráig tudtam csak szoptatni, betegség miatt olyan gyógyszert kaptam, amivel nem lehetett tovább szoptatni. Tápszeres lett, 3 hónapos kora után javult csak a hasfájás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!