Mikortól érdemes szoptatos teát inni?
Bar en is csak a 28. hetben vagyok, de nekem azt mondtak (a mar anyuka baratnoim), hogy szules elott 1-2 hettel mar el lehet kezdeni.
Megnyugtataskepp: a mell merete es a tej mennyisege kozott nincs osszefugges. Sot! Allitolag a kis mellu nok konnyebben szoptatnak.
Jo babavarast! :o)
Az első vagyok, igaza van a másik válaszolónak abban, hogy a mellméretnek ( akár terhesség előttit vagy alatti nézzük ) semmi köze a szoptatási képességhez,sőt! Én is azt tapasztaltam, hogy a kisebb mellű nőknek több a tejük. Nekem az első hetekben feszült a mellem borzasztóan, utána elmúlt a feszülés, viszont a szülés után akkorára nőttek, hogy egy melltartóba se fértem bele!
Teleraktam a fagyót anyatejjel. Úgyhogy előre ne izgulj ezen, az aggódás is árt a tejtermelésnek!
Köszönöm a válaszokat:D
Nem az a vágyam hogy nagyok legyenek hanem hogy tejem legyen.De most legfalább megnyugodtam egy kicsit.Mindenkinek boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!