Kb. mennyit változik a mell a szoptatástól?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 19. 10:42
1/14 anonim válasza:
Semennyit vagy nagyobb lesz vagy összemegy vagy lógni fog és úgy fog kinézni, mint 2 félig üres tejes zacskó - kinek mit dob a gép
2/14 anonim válasza:
Sajnos ez igy igaz ahogy első irja, aki bnőim szoptattak azok mind panaszkodnak hogy nagyon lóg a mellük :-(
Nekem nem sikerült szoptatni csak pár hétig alig volt tejem hiaba kinlodtam....nekem meg semmit se változott, lehet benne vmi hogy sajnos megváltozik negativ iranyba a mell a szoptatastol
3/14 anonim válasza:
6 hétig tudtam szoptatni. 15 hós a lányom, de az egyik mellem azóta is nagyobb, mint a másik, mert csak az egyik mellemet fogadta el míg elfogadta. Lógósabb nem lett, de sokkal puhább, nem olyan feszes, ráncolódik rajta a bőr
4/14 anonim válasza:
Nekem lógni kezdett de mivel előtte nagyon kerek cicim volt így nem néz ki rosszul csak kevésbé feszes. A mérete nem változott.
5/14 anonim válasza:
10 hónapig szoptattam, nem változott semmit. 😊
6/14 anonim válasza:
Én 2 évet szoptattam a lányomat, nagyon minimális lett a különbség, leginkább annyi, hogy puhábbak. Ez genetika, senki nem fogja megmondani előre, hogy neked mit dob a gép. Van, akinek elég a terhesség is, hogy lógjon, szoptatni sem kell.
7/14 anonim válasza:
Majdnem három évig szoptattam , ugyanúgy néz ki , egy cseppet sem lóg, a mérete sem változott.
8/14 anonim válasza:
4 hónapig szoptattam. A mérete és a formája is visszaállt az eredetire, de sokkal puhábbak azóta.
9/14 anonim válasza:
Nagyreszt genetikan mulik, nem csak a szoptatason, es mivel mar a terhesseg alatt megvaltozik a melled, ezert attol meg ugyanugy megvaltozhat, ha esetleg ugy dontenel, hogy nem fogsz szoptatni. Szoval ha ez tantoritana el a szoptatastol vagy emiatt inkabb fejnel, akkor tudjad, hogy az nem garancia semmire.
10/14 anonim válasza:
Nekem is ráncosodott kicsit, puhább lett mint előtte. Lógni nem lóg, szép most is, de nem a régi már. Pedig én kb 2 hónapig szoptattam, mégis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!