Miért szellentek annyit szoptatás alatt?
Jesszus mennyi idiota van itt! Csak azert mert veletek nem fordul elo lehet nagyon is valos biologiai oka. Persze a masik megalazasa az megy. Gratulalni tudok csak. Szegyelljetek magatokat. Epp hogy segiteni kene egymast nem lehuzni.
Kerdezo. Ezt egy dokival beszeld meg szerintem. Biztos tud tippeket adni. Mindenki teste mas. De ne szontyolodj el a bunkok miatt.
Mi van gyerekek, hamarabb hazaengedtek titeket a napköziből? Vagy egy hülye nekiállt fujjogni és követte a többi birka? Atyavilág... Mert, ti nem szoktatok pukizni? Elviszik az unikornisok, mi? Ha meg mégis kijön, csakis rózsaillatú lehet!
Kérdező, attól függ hogy milyen pozícióban szoptatsz? Fekve tényleg könnyebben jön minden, ellazulnak a belek. Ha nem, akkor biztosan van valamilyen hormonális/agyi stimuláló hatás, ami miatt a bélműködés felgyorsul, én semmiképpen nem a táplálkozásra fognám, hiszen akkor nem csak szoptatáskor jönne elő.
A nagyokos pampogóknak üzenném, hogy az első pár hozzászóló felháborodása valószínűleg azért (is) volt, mert az eredeti kérdés,amit már moderáltak így szólt:
“Miért FINGOK annyit szoptatás alatt?” ;)
A kérdést kijavították a moderátorok az első pár válasz után, az
volt a kérdés nagybetűkkel hogy " miért fingok annyit " ?
Na erre írtam azt én például, hogy nem a putriban vagyunk, így maximum ott beszélnek egymás között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!