Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért szellentek annyit...

Miért szellentek annyit szoptatás alatt?

Figyelt kérdés
Észrevettem h szooptatások alatt csak úgy rotyogtatok, nem is értem. Babám fehérjeérzékenysége miatt Tej és tojásmentes, magam miatt pedig IR diétát kell csinálnom tehát az étkezéssel kapcsolatos tudatosság, odafigyelés abszolút megvan.
2019. ápr. 13. 15:18
 1/10 anonim ***** válasza:
16%
Hogy érted azt, hogy rotyogtatsz?
2019. ápr. 13. 15:40
 2/10 anonim ***** válasza:
27%
Moderáld már magad, nem a putriban vagyunk !
2019. ápr. 13. 15:51
 3/10 anonim ***** válasza:
73%
Ha fekve szoptatsz, simán lehet emiatt. A belek fekvéskor átjárhatóbbakká válnak, könnyebben távoznak a gázok.
2019. ápr. 13. 15:53
 4/10 anonim ***** válasza:
84%

Jesszus mennyi idiota van itt! Csak azert mert veletek nem fordul elo lehet nagyon is valos biologiai oka. Persze a masik megalazasa az megy. Gratulalni tudok csak. Szegyelljetek magatokat. Epp hogy segiteni kene egymast nem lehuzni.

Kerdezo. Ezt egy dokival beszeld meg szerintem. Biztos tud tippeket adni. Mindenki teste mas. De ne szontyolodj el a bunkok miatt.

2019. ápr. 13. 17:25
 5/10 anonim ***** válasza:
77%

Mi van gyerekek, hamarabb hazaengedtek titeket a napköziből? Vagy egy hülye nekiállt fujjogni és követte a többi birka? Atyavilág... Mert, ti nem szoktatok pukizni? Elviszik az unikornisok, mi? Ha meg mégis kijön, csakis rózsaillatú lehet!

Kérdező, attól függ hogy milyen pozícióban szoptatsz? Fekve tényleg könnyebben jön minden, ellazulnak a belek. Ha nem, akkor biztosan van valamilyen hormonális/agyi stimuláló hatás, ami miatt a bélműködés felgyorsul, én semmiképpen nem a táplálkozásra fognám, hiszen akkor nem csak szoptatáskor jönne elő.

2019. ápr. 13. 17:50
 6/10 anonim ***** válasza:
53%

A nagyokos pampogóknak üzenném, hogy az első pár hozzászóló felháborodása valószínűleg azért (is) volt, mert az eredeti kérdés,amit már moderáltak így szólt:

“Miért FINGOK annyit szoptatás alatt?” ;)

2019. ápr. 13. 19:16
 7/10 anonim ***** válasza:
37%
Tudod, ha te éppen eszel és a gyereked rotyogtat vagy fosik egy jó szagosat, neked is elmegy az étvágyad. Csak a baba ezt nem tudja visszatartani. Te vissza tudnád. Undorító szerintem is, az meg pláne, hogy ide le is írod. Kit érdekel a fingásod? Beszéld meg az orvossal. Bár azt is kétlem, hogy ezt névvel és arccal elé bírnál állni egy orvosnak, azért kérdezősködsz itt.
2019. ápr. 13. 20:26
 8/10 anonim ***** válasza:
83%

A kérdést kijavították a moderátorok az első pár válasz után, az

volt a kérdés nagybetűkkel hogy " miért fingok annyit " ?

Na erre írtam azt én például, hogy nem a putriban vagyunk, így maximum ott beszélnek egymás között.

2019. ápr. 13. 20:38
 9/10 anonim ***** válasza:
71%
Nekem az jutott eszembe, hogy a szoptatás oxitocint termel, amitől mehösszehúzódásaid vannak, a méhed rendeződik vissza az eredeti méretére és ez nyomhatja a belekben lévő gázokat kifelé.
2019. ápr. 13. 20:57
 10/10 anonim ***** válasza:
természetes
2019. ápr. 13. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!