Mikor áll vissza a régi anyagcserém? 1 hónapja szültem, kb. minden lement rólam, most viszont észrevettem, hogy itt is, ott is kipárnásodtam! Normális az állandó ehetnék szoptatás alatt?
szia
szoptatás alatt én is hizok
terhesség alatt 8 kg jött fel, 10 ment le
most, már 5 hónapja szoptatok, szülés óta feljött rám 6 kg. kétségbe vagyok esve, de tudom, h szoptatás után újra lemennek a kg. remélem, hisz első baba után igy volt. minden nélkül, 1 hó - 5 kg
Pontosan ez a helyzet nálam is. Első babánál kevesebb kilóval jöttem haza a szülésből, mint amennyivel terhes lettem. Pár hétig tartott ez a csodás állapot, aztán úgy jöttek fel a kilók, hogy már rá se mertem állni a mérlegre. Én is állandóan éhes voltam, és mindig az édeset kívántam (terhesen sose voltam kívánós). 27 hónapig szoptattam, aztán valahogy szép lassan elkezdtem fogyatkozni. Kb. egy év kellett, hogy újra annyi kiló legyek, mint szerettem volna, igaz, nem fogyókúráztam, így ment le kb 15 kiló.
Aztán jött a második babó, és sajna ugyanez a helyzet. 8 hónapos, sokat szopizik még, én meg állandóan zabálnék, kerekedek is szépen.
Én is állandóan ettem volna, de azért visszafogtam magam, 16 hónapja szoptatok.
Ugyanannyi vagyok még mindig mint szülés után, akkor lement rólam, az összes ami feljött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!