A fagyasztott tejet hogyan kell felmelegíteni? Lehet mikróban is, vagy csak meleg vízben lehet? Vagy fel kell forralni?
anyatejet mikroba ne, mert kinyirja a mikro a jo kis tapanyagokat
cumimelegitoben siman lehet szerintem, legalabbis az enyemen van ilyen opcio, vagy belerakod a tejcsit a cumisuvegbe, es azt meleg vizbe..
Szia!
Amikor a nagymamira van bizva a kislányom,mert két hetente egyszer, épp reggel 8 - 16-ig suliban töltöm a szabadidőmet, a lefagyasztott anyatejcsit mami mindig mikróban melegiti fel. Naponta többször is szopizik igy cumisüvegből. Még nem vettem észre, hogy visszamaradt volna a fejlődésben vagy többet büfizett volna, esetleg kihányná a felesleget. Semmi baja a mikróban melegitett tejcsitől, amit a mami bevallása szerin,t volt eset, hogy túl is melegitett, vagyis hűteni kellett.
Szerintem, ha nincs sok időd, és a baba is türelmetlen még a csapvizben felmelegszik a tej, nyugodtan mikrózd.
Üdv. 8 hónapos picilány anyuja
Köszi a válaszokat!
Aki használ cumisüveg melegítőt ajánlja nekem,vagy csak pénzkidobás!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!