Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit tegyek hogy ne legyen...

Mit tegyek hogy ne legyen olyan vizes a tejem?

Figyelt kérdés
5 hónapos a babám.egy hónap alatt 360grammot hízott.védőnőm szerint azért lehet mert vizes a tejem,nem elég tápláló.éjjel 12 órákat simán végigalussza.azt mondta hogy két hét múlva kezdjem el a kóstoltatást.de én még nem szeretném.mit tegyek hogy táplálóbb legyen a tejem?
2019. febr. 17. 13:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%

Az anyatej egy folyadék, aminek a nagyrésze víz. Persze, hogy "vizes".

Ahogy már írták: olyat tudsz tenni, hogy ugyanarra a mellre teszed vissza, amiből legutóbb evett. Aztán csere. Az első pár korty hígabb, minél többet nyüstöli a melled, annál zsírosabb lesz a tej, amihez hozzájut.

360 g szerintem nem rossz, főleg ha egyre aktívabb nap közben.

2019. febr. 17. 16:17
 12/14 A kérdező kommentje:
Kb 2 hete forog hasról hátra és vissza is.plusz forog,állandóan kapálózik,jár keze lába.szóval egész nap mozgásban van.rengeteg gyümölcsöt eszem.mivel az éjjelt végig alussza így én is azt gondolom hogy elég neki a tejem.étkezem rendesen!
2019. febr. 17. 19:58
 13/14 anonim ***** válasza:

Mindent jól csinálsz!

A védőnő beszél butaságot!

Mivel a babák nem olvasnak könyveket, így nem tudjak mennyit kellene hízniuk hónapról hónapra, tehát csak azt tudjak tenni, ami genetikailag kódolva van.

Nincs semmi baj a tejeddel, amúgy sem tudnál mit tenni, mert a baba igényeihez igazodik és nem a védőnő agymenesehez.

2019. febr. 18. 10:06
 14/14 anonim ***** válasza:

Én védőnőm nagyon modern. Nem ezer éves dolgokat mond. Egyszerűen kiguglizza.... :/

Pedig néha jó lenne SZAKÉRTŐ tanácsa. De a google- re magam is fel tudok menni. :(

2019. febr. 18. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!