Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » S. O. S.! Mit tudok tenni még?

S. O. S.! Mit tudok tenni még?

Figyelt kérdés

2 hónapos a kislányom és rettenetesen hasfájós! Kipróbáltam az infacolt, espumisant, gripe watert, édeskömény teát, köményes teát, tornáztatom és semmi!

Borzasztóan ordít már elviselhetetlen mióta a korházból hazajöttünk!

Anyatejes volt, de 3 napja tápszeres lett, de a dolgokon nem változtat!

Segítsetek kérlek, mert ezt már nem bírom tovább nézni!:-(((

2010. jún. 30. 16:51
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Doki néni ír fel papaverines görcsoldót a hasára. Gyógyszertárban kikeverik, nagyon olcsó és hatásos.
2010. jún. 30. 17:03
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hasfájás okozza a problémát? Ha igen, akkor én mindenképp elmennék orvoshoz, hátha a szélcső segít, vagy kivizsgálják. Ha nem biztos, akkor rakd kendőbe, kösd magadra, sétálgassatok egy kicsit, ez néha csodákra képes.
2010. jún. 30. 17:03
 3/10 A kérdező kommentje:
Már abban sem vagyok biztos, hogy hasfájás! A homeós bogyók milyenek? Nálam nem váltak be a tejserkentők se, ezért nem próbáltam még azt!
2010. jún. 30. 17:30
 4/10 anonim ***** válasza:

Nekem is iszonyat hasfájós a babám de mióta kapja a gripe watert azóta mintha elvágták volna neki,semmi más nem jött be!

Még amit kipróbálhattok,az én kisfiam is ezt issza,rostos tápszer ami jobban megmozgatja a kis beleit,milupa comfort,orvos felírja,nekem a védőnő ajánlotta.

Széklete van rendesen??

2010. jún. 30. 17:55
 5/10 A kérdező kommentje:

SZÉKLETE VAN, BÁR AMíG HUMANA STARTOT KAPOTT NAGYON NEHEZEN ÉS NAGYON BÜDI ZÖLDET. tEGNAP ÓTA BEBÁT KAP ÉS MOST ÚGY NÉZ KI, HOGY AZZAL MÁR NINCS GOND!

pUKIZIK A GRIPE-TŐL, DE ATTÓL MÉG SÍR! mOST VETTEM CAMOMILLA HOMEÓS BOGYÓT, DE BEJELENTKEZTEM AZ ORVOSHOZ HOLNAPRA!

vALAMIT TUDTOK ERRŐL A BOGYÓRÓL?

2010. jún. 30. 18:45
 6/10 anonim ***** válasza:
Én még mindig adnék a kendőnek egy esélyt. Ha tudok segíteni, akkor írj! :)
2010. jún. 30. 23:52
 7/10 anonim ***** válasza:

Papaverines csepp, vagy aloe aktivátor. Csodákra képesek.

És a Milupa Komfort vagy Novalac AC tápszer is nagyon jó, mindkettő kimondottan hasfájós babáknak van. A Milupa olcsóbb.

És az sem kizárt hogy a HA táptól fáj a hasa...

2010. júl. 1. 12:14
 8/10 A kérdező kommentje:

Papaverinest írt ma fel a doktornő, de még nem próbáltam!

Viszont a homeós bogyóktól nem mondott túl jó dolgokat! Most még azzal próbálkozok!

Kedves utolsó, az az aloes dolog mit tud?

2010. júl. 1. 20:03
 9/10 anonim ***** válasza:

Hasfájásra jó, én igen féltem tőle, mert konkrétan bőrtisztítóként van reklámozva. De már több ismerőstől hallottam, hogy csak az vált be náluk, rákérdeztem a doktornőnknél, és azt mondta nyugodtan adhatom neki. Étkezések előtt kell annyi cseppet adni neki ahány kiló.

Kereskedelmi forgalomban nem kapható, neten tudod megrendelni.

2010. júl. 2. 13:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Jaj és még elfelejtettem, hogy a papaverines cseppeket kúraként add a babádnak. 1 hétig napi 3-szor, 1 hétig már csak reggel-este, 1 hétig csak este. Nyugtatót tartalmaz, ezért ne lepődj meg ha könnyebben bealszik tőle, azért kell kúraszerűen adni, hogy ne szokjon hozzá a kis szervezete.
2010. júl. 2. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!