Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nagyobb mellű nők milyen...

Nagyobb mellű nők milyen szoptatós melltartót használták, ami tartja is a mellét és nem tizenezerbe kerül? H&M bélelt szoptatós melltartóról vélemény ( nem merevítős)?

Figyelt kérdés

[link]

Amúgy 75 b volt a mellem, de az első terhességem után 85/E volt a méretem szoptatáskor, most nyílván nem lesz ekkora, mert a 80/D jó rám, így 30 hetesen.

2019. jan. 23. 12:13
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
,,Ha a 75ből 85 lett, akkor nem keveset híztál.'' figyelj ha nagyon kekeckedni akarsz... Sokakon marad szülés után. Nem mindenki megy ki olyan alakkal a kórházból, mint ahogy teherbe esett. Én kérek bocsánatot, hogy nem voltam pontos nem tudtam, hogy ez ennyire fontos. Első terhesség előtt hormon problémával küszködtem, ami miatt volt 5 kiló plusz rajtam, 80C-vel lettem terhes és szülés után maradt rajtam még +8 kiló. De fél évvel később 15 kilóval voltam kevesebb, lapos hasam volt, remélem megnyugodtál. A második terhességem kezdtem 75B-vel. Ja és igen, valószínűleg most se megyek ki lapos hassal a kórházból. Tudom mit jelent a mell alatti körméret, köszönöm a kioktatást!
2019. jan. 23. 15:10
 12/12 anonim ***** válasza:
Valentin fehérneműbe vette akkor még árultak. 90 I
2019. jan. 23. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!