Van valakinek ilyen tapasztalata?
Plasztikai sebészeten dolgoztam.
A TB valóban állja a műtétet, ezt külön kell kérvényezni, elbírálják, hogy jogos-e az igényed utána felkerülsz egy több éves várólistára. Viszont készülj fel, hogy az implantátum árát nem fizetik és ez 2-300 ezres összeg lehet és az implantátum nem életre szól, tehát 10-15 évente cserélni kell. Hogy ezt állja-e a TB azt nem tudom.
De ha elég nagyok a melleid, akkor kivitelezhető, hogy a nagyobbik melledet kissebbítsék meg. Ez némileg természetesebb megoldás és hamarabb sorra kerülsz a várólistán.
Nekem is igy volt. Az egyik mellemben jóval több tej termelődött, a másikban komoly tejcsatorna elzáródás volt egy előző szoptatási időszakban. A jobb mellemből szívesebben és gyakrabban szopott a baba, így a különbség csak egyre nőtt, ez látványos méretbeli különbséget is okozott.
19 hónapig szoptattam, már 3 hónapja nem, a két mellem teljesen egyforma méretű lett ismét.
Persze a plasztika ráférne, de ez egy másik kérdés 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!