Vékonyan nem szabad szoptatni mert tüdőbajt kapok?
Két hónapja szültem.
55kgval.
46 vagyok.
Cigizek is.
Mamám mondta neki annak idején eltiltották mert ő is sovány volt és akkor nem szabad szoptatni mert tüdőbajt kap.
Én még cigizek is
Enni se nagyon eszek.
Sokszor eszembe se jut enni csak napi 1x.
Az hogy te tüdőbajt kapsz (a cigitől és nem a szoptatástól) azt ki nem szarja le, na de a nikotin az anyatejbe is belekerül és folyamatosan mérgezed a gyerekedet! Arról nem beszélve, hogy füstös a ruhád, a bőröd, a hajad és ezzel passzív dohányzásra kényszeríted a gyerekedet 0. naptól. Mi a fenének neked gyerek de komolyan? Miért nem vettél inkább egy csivavát??
Amugy a múltkor úgyis azért nyígtál mert tönkreteszi a didkóidat a szoptatás. Akkor ne szoptass - ha már annyira felelőtlen, éretlen és ostoba vagy, hogy nem vagy képes letenni azt a szar cigit!
52 kg valszültem. 6hónapig szoptatram, kb 43 kg voltam ( nem mérekeztem, nem mertem)
Semmi bajom nem lett, attól mert vékony vok!
Még csak nem is hallottam ilyen butaságot.
Etiópiában éheznek! Nyilván nem tápszert vesznek a babáknak ott ahol éhinség van.....
Tök mindegy, tápszert veszel a Brendonból és azt adod a gyereknek, nem?
Cigit sajna nem kapsz a Brendonba... 🤣
Nem is szoptatsz te ostoba, múltkor azon aggódtál hogy elnazzoltad az összes pénzt így nincs tápszerre való.
Bolond vagy , ezt mindenki tudja. És már rohadtul idegesítő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!